Avoin työpaikka

Haemme telineasentajaa Etelä-Savon alueelle

Hakuajan päättymispäivä 09.12.2022

Moro! Etsitkö uutta työpaikkaa?

Jos työkalupakkisi sisältää tekevät kädet, skarpin pään sekä halun oppia uutta, jatka ihmeessä lukemista – etsimme Vesivek-kattotiimiimme telineasentajia! Me turvaamme suomalaisia koteja ja kiinteistöjä kestämään täkäläiset kelit. Siinä riittää työmaata, joten haemme porukkaamme uusia tekijöitä ympäri Suomen.

Vesivek on kasvanut 40 vuodessa pienestä pirkanmaalaisesta remonttifirmasta Pohjoismaiden suurimmaksi toimijaksi. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 700 ihmistä! Olemme reilu ja luotettava rakennusalan työpaikka, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ilman turhia pönötyksiä ja pokkurointeja. Asiakkaiden palautteesta, tekemisen meiningistä sekä työn jäljestä ollaan ylpeitä.

Että telineasentajaksi Vesivekille? No kerrohan lisää!

  • Vesivek-telineasentajan työ on pientalotyömaiden rakennustelineiden pystytystä ja purkua.
  • Työmaat ovat pääsääntöisesti 1-kerroksisia pientaloja ja jonkin verran 2-kerroksisia rakennuksia, joten työskentelykorkeudet ovat matalia.
  • Työmaat sijaitsevat oman toimipisteen toiminta-alueella, eli kyseessä ei ole keikkatyö vaan pääset yöksi kotiin.

Jaahas, no millaista Vesivekillä on olla töissä?

  • Tukenasi on kokenut asennustiimi sekä työnjohto ja huominen on tiedossa.
  • Vesivek on ollut etulinjassa viemässä alan työturvallisuutta eteenpäin, ja satsaamme asentajiemme koulutukseen sekä työskentelyolosuhteisiin.
  • Palkka on aina reilusti tehdyn työn arvoinen ja se kilahtaa ajallaan tilille.
  • Isossa firmassa osaaville tekijöille riittää myös vastuuta ja etenemismahdollisuuksia.

Okei, ketä te etsitte?

Me etsimme sinua, mikäli olet tottunut siihen, että leipä tulee pöytään tekemällä töitä ja toimeen tartutaan oma-aloitteisesti. Alan kokemuksen katsomme hyödyksi, mutta lopulta etsimme taitavia käsiä, fyysistä kuntoa ja työmoraalia – meillä saat työtehtäviisi aina perehdytyksen. Kuorma-autokortti katsotaan suureksi eduksi.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä alla oleva hakulomake! Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos.

Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta täyttämällä alla oleva hakemus. Emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.