Avoin työpaikka

Henkilöstöjohtaja

Hakuajan päättymispäivä 23.05.2021

Etsimme sinua: henkilöstöjohtaja

Sytytkö tavoitteellisesta ihmisten innostamisesta ja kehittämisestä? Pidätkö yrityskulttuuria keskeisenä työkaluna matkalla kohti yrityksen tavoitteita? Olisiko sinulle oikea juttu sellainen henkilöstöjohtajan työ, jossa kaikki pelimerkit eivät vielä ole kohdallaan, vaan pääsisit rakentamaan roolista oman näköisesi vahvasti kasvavassa yhtiössä?

Siinä tapauksessa, meillä Vesivekillä olisi tarjota sinulle vertaansa vailla oleva työpaikka!

Millaista Vesivekillä on?

Meillä on kädet niin täynnä rakennushommia, että emme ehdi, emmekä halua, rakentaa tänne turhaa byrokratiaa, saati hierarkiaa. Olemme kuitenkin kasvaneet yrityksenä niin paljon, että kaipaamme meille henkilöä, joka käärisi vihreän hupparinsa hihat ja ottaisi talomme HR-asiat suvereenisti haltuunsa. Paljonhan me jo näitä asioita teemme, mutta nyt etsimme taloon ensimmäistä ihka oikeaa ja pesunkestävää henkilöstöjohtajaamme, joka katsoisi peräämme, löisi tahtia ja olisi itse peltisakset kädessä tekemässä, juuri niitä oikeita asioita, joita kasvumme tässä vaiheessa tarvitsemme.
Keskeistä henkilöstöjohtajan tehtävässä on johtaa kyvykkyyksiämme kohti valitsemaamme suuntaa.
Jotta hommasta nauttii, toivomme jengiimme ennen kaikkea johdonmukaista suunnannäyttäjää ja energistä toimeenpanijaa, jolla on useamman vuoden näyttöjä aiemmista HR:n johtamis- ja kehittämistyöstä sekä muutosten läpivienneistä.

Tarkemmin sanottuna tarvitsemme:

  • Toimintatapojen muotoiluosaamista
  • Halua ja kykyä osallistuttaa koko organisaatiota
  • Johtajuutta toimintatapojen käyttöönotossa ja läpiviennissä
  • Ratkaisunälkää ja kyllä onnistuu -asennetta.

Toimintamme painopiste on tällä hetkellä Suomessa, mutta kansainvälistyminen on jo alkanut Ruotsin valloituksella. Onkin tarpeen, että henkilöstöjohtajamme puhuu suomen lisäksi myös englantia, ruotsin kielen taito on luonnollisesti plussaa.

Miksi hakea Vesivekille?

Olemme omanlaisemme yritys, jossa kunnioitetaan ihmistä ihmisenä. Teemme merkityksellistä työtä parempien kotien puolesta. Vesivekin henkilöstöjohtaja pääsee aidosti rakentamaan HR-yksikköä olosuhteissa, jossa valta ja vastuu ovat tasapainossa. Koska kyseistä roolia meillä ei ole aiemmin ollut, tulee vastuullesi kehittää sellaisia asioita, jotka sinä osaamisellasi tunnistat. Yksinään et tietenkään joudu töitä tekemään, vaan henkilöstöjohtajana tulet osaksi konsernimme johtoryhmää.

Olisitko kiinnostunut hakemaan meille? Tässä vielä hakuohjeet:

Hae meille täyttämällä alla olevaan lomakkeeseen hakukirjeesi, yhteystietosi sekä cv:si. Toimi mieluiten nopeammin kuin hitaammin, kuitenkin viimeistään 23.5.2021. Mikäli jokin asia vielä askarruttaa ennen hakemista, voit olla yhteydessä varatoimitusjohtajaamme Hanne Keidastoon, p. 040 840 5252.
Parhaiten saat Hannen kiinni aina tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12:30 – 14:00.

Meillä on yksiköitä ympäri Suomen, pääpaikkamme on Pirkkalassa. Toivomme sinun työskentelevän joko Pirkkalasta tai jostakin pk-seudun yksiköistämme käsin.

Jäämme odottamaan hakemustasi!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.