Avoin työpaikka

Haemme kaivinkonekuljettajia Varsinais-Suomen alueelle

Hakuajan päättymispäivä 24.04.2024
Yhteyshenkilö

Mikko Piiroinen

050 344 1562

Moro! Kaipaatko kaivurin ohjaimiin? 

Jos näppisi toimivat muuallakin kuin pleikkarin ohjaimissa, omaat skarpin pään ja tiukan otteen sekä lapion varresta että työnteosta, jatka ihmeessä lukemista – etsimme Vesivek-salaojatiimiimme kädentaitoisia tekijöitä!

Että kaivurihommiin Vesivekille? No kerrohan lisää!

Me turvaamme suomalaisia koteja ja kiinteistöjä kestämään täkäläiset kelit. Siinä riittää työmaata, joten haemme porukkaamme uusia tekijöitä ympäri Suomen.

Vesivek on kasvanut 40 vuodessa pienestä pirkanmaalaisesta remonttifirmasta Pohjoismaiden suurimmaksi toimijaksi. Olemme reilu ja luotettava rakennusalan työpaikka, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ilman turhia pönötyksiä ja pokkurointeja. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 700 ihmistä!

Jaahas, no millaista Vesivekillä on olla töissä?

Remontit pyörivät ympäri vuoden ja tekevälle työtä riittää. Tukenasi on kokenut asennustiimi sekä työnjohto ja huominen on tiedossa. Vesivek on ollut etulinjassa viemässä alan työtapoja eteenpäin, joten tuote ja asennuskonsepti on huippua.

Meillä maksetaan palkkaa työstä eikä tittelistä. Palkka on aina reilusti tehdyn työn arvoinen, ja se kilahtaa ajallaan tilille. Isossa firmassa osaaville tekijöille riittää myös vastuuta ja etenemismahdollisuuksia.

Meillä ei ole herroja eikä narreja, vaan kaikkien työpanos on yhtä arvokas. Asiakkaiden palautteesta, tekemisen meiningistä sekä työn jäljestä ollaan ylpeitä.

Okei, ketä te etsitte?

Me etsimme sinua, mikäli olet tottunut siihen, että leipä tulee pöytään tekemällä töitä. Etsimme taitavia käsiä, fyysistä kuntoa ja työmoraalia, metsäkoneen kuljettajan tai maanrakennusalan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi. Meillä saat työtehtäviisi aina perehdytyksen.

Okei, no miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Meillä on tekemisen meininki
Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti kehitykseen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä
Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

– Me välitämme toisistamme
Meillä on reilu meininki, koska olemme samanarvoisia. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä hakulomake!
Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos.

Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta täyttämällä alla oleva hakemus. Emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.