Avoin työpaikka

Haemme salaojien kuntokartoittajaa Pohjois-Savon alueelle

Hakuajan päättymispäivä 30.09.2023

Haluatko katsoa rakennushommia toisesta vinkkelistä?

Ryhdy kuntokartoittajaksi Vesivekin reseptillä!

Työ sisältää

  • Sokkelin ja salaojien kuntotarkastamista ja kuntoraporttien laatimista sovelluksen avulla.
  • Mittaamista ja työmaaraporttien laskemista.
  • Työmaakäyntejä työmaan aikana sekä jo valmistuneilla kohteilla. Toimit osana vahvaa salaoja-ammattilaisten tiimiä.
  • Priimat työvälineet ja huipputiimi tukenasi mahdollistaa ammatillisen kasvun osaksi salaoja-ammattilaisten joukkuetta.

Tätä etsimme. Löytyykö sinusta ainesta?

  • Olet suorittanut rakennusalan korkeakoulututkinnon tai olet rakennusalan ammattilainen, jolla vahva kokemus salaojien toiminnasta.
  • Haluat oppia lisää ja tulla yhä paremmaksi työssäsi. Säännöllisissä koulutuksissa jaamme parhaita käytäntöjä työkavereiden kesken.
  • Pidät tavoitteellisesta työnteosta, jossa onnistumista seurataan ja toimintaa kehitetään yhdessä työkavereiden kanssa.
  • Arvostat kaikkia koteja. Toisten ihmisten kotitalot ovat tärkein työmaasi ja niiden kunnioittaminen on sinulle itsestäänselvyys.
  • Pidät liikkuvasta työstä. Ajokortti on välttämätön.

Uskomme heihin, jotka valitsemme.

Etsimme priimaa, mutta emme valmista. Jos sovimme toisillemme, olemme valmiita tukemaan ja kouluttamaan sinua. Lisäksi tarjoamme sinulle oppimisaikana kuukausipalkan, 3000 euroa. Uskomme, että kunnon palkka vähentää stressiä, lisää työniloa ja parantaa suoritusta. Koulutusajan jälkeen kuukausipalkka muodostuu perusosasta ja henkilökohtaisesta osasta. Bonukset saat kuukausipalkkasi päälle joukkueen onnistumisen mukaan. Palkkakattoa ei ole.

Asiantuntemustasi tarvitaan.

Vesivekin kuntokartoittajana teet laadukkaita kuntotutkimuksia sekä raportoit selkeästi. Osaat tuottaa tarpeellisen tiedon kohteen kunnosta ja kiteyttää asiakkaalle tarpeelliset tiedot selkeästi ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi.

Tarjolla kuivaa, mutta kunnollista seuraa.

Vesivekillä olet osa ammattilaisketjua, joka pelaa takuulla yhteen. Näissä rakennushommissa jokainen, rakennustelineiltä toimistoon, on saman yrityksen palkkalistoilla, joten meininki on mutkatonta. Apua annetaan ja vastaanotetaan hyvällä sykkeellä eikä kaveria tai asiakasta jätetä yksin. Markkinajohtajan asenne on meille sitä, että arvostamme työmme jälkeä, mutta pyrimme kehittymään yhä paremmaksi – ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista tinkimättä. Isossa talossa ur­apolkuja on monipuolisesti tarjolla, myös muilla segmenteillämme. Alkaako yhteinen polkumme tästä?

Ole yhteyksissä! Takuulla vastataan.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä alla oleva hakulomake!

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!