Avoin työpaikka

Tule Vesivek-kattoturvatuotteiden projektimyyjäksi Kuopioon!

Hakuajan päättymispäivä 18.03.2022
Yhteyshenkilö

Joonas Pylkkänen

044 796 0562

On myyjiä. Ja sitten on Vesivek-myyjiä.

Herättääkö myyntityö sinussa mielikuvan konttorissa istuvasta, keskinkertaista tuotetta tyrkyttävästä kaupparatsusta? Unohda se kauhukuva. Vesivekin projektimyyjänä tehtävänäsi ei ole luoda asiakkaalle ongelmia, vaan ratkaista ne.

Asiakkaitasi ovat alueesi julkis-, taloyhtiö- ym. suuret kiinteistöt ja niiden kattoturvasta päättävät tahot. Teet kohteisiin kattoturvan tarkastuksia ja raportointeja sekä suunnittelet taustajoukkojesi avulla tarvittavat ratkaisut. Lakisääteinen kattoturvallisuus on maassamme vielä lapsenkengissä, joten työsarkaa sinulla riittää.

Oman tehtaan tuotteita kelpaa myydä

Vesivek on maan johtava kattoturvatuotteiden valmistaja ja asentaja. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan omalla Orimattilan tehtaalla, ja ne on yli 40 toimintavuoden aikana perin juurin testattu ja hyviksi koettu. Eli sinulla on tarjota asiakkaillesi ratkaisut, joiden takana voit seistä ylpeänä. Lisäksi saat avuksesi markkinajohtajan taustatuen ja erinomaiset myynnin työkalut. Isossa organisaatiossa sinulla on mahdollisuus myös kehittyä ja edetä urapolullasi. Itsenäinen työ antaa vapautta määritellä aikataulusi ja rytmittää työpäiväsi.

Ammattilaisasiakkuuksien hoitaminen vaatii itseohjautuvaa, pitkäjänteistä ja tavoitteellista otetta. Työ on liikkuvaa, kontaktoit sekä kohtaat paljon ihmisiä. Annamme tehtävään perehdytyksen, mutta rakennusalan tietämys tai käytännön kokemus antaa tarvittavan pohjan työn suorittamiseksi.

Lopussa kiitos seisoo

Projektimyyjän työ ei ole hätäisen miehen hommaa, verkkoja täytyy olla vesillä ja puhelimen käydä kuumana. Se mihin yllät taloudellisesti ja toimenkuvassasi, on täysin sinusta itsestäsi kiinni. Työsuhteen alussa takaamme tietyn palkkatason ja tavoitteellinen myyntityö näkyy myös kukkarossa. Kaupan päälle saat vertaansa vailla olevan työyhteisön, jossa kaveria autetaan aina.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä hakulomake!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.