Avoin työpaikka

Etsimme henkilöä kattoturva-asiantuntija koulutukseen

Hakuajan päättymispäivä 24.08.2021
Yhteyshenkilö

Mikko Kivimäki

044 782 5068

Työmaa Seinäjoen parhailla näkymillä.

Onhan siinä jotain erityisen huimaa, että pystyy työskentelemään kaupungin suurimpien rakennusten ja tärkeimpien maamerkkien katoilla ja kouluttamaan hommaan muitakin. Ei ihme, että Vesivekin korkealla työskentelyn asiantuntijat arvostetaan niin asiakkaiden, työkavereiden kuin kadunmiestenkin keskuudessa korkealle. Vaatimukset työhön ovat melkoiset, mutta niin ovat edutkin.

Ainutlaatuinen työmaa ja tehtävä.

Vesivekin kattoturvaratkaisujen paketti on Suomen markkinoilla ainoa laatuaan. Asiakkaalle tarjoamasi palvelu sisältää kiinteistön turvakartoitukset, tuoteasennukset, käyttökoulutukset ja lakisääteiset määräaikaistarkastukset. Liikut työssäsi monenlaisilla korkeilla paikoilla ja jonkin verran myös siisteissä sisähommissa. Työmaanasi ovat julkisten rakennusten ja taloyhtiöiden kaltaiset suurkohteet.

Voit aidosti uskoa siihen, mitä myyt.

Myytävät palvelut ovat paitsi tarpeellisia, myös lakisääteisiä. Oikeastaan et edes myy vaan ratkot asiakkaiden ongelmia niin, että he luottavat sinulle lisääkin ongelmia ratkottavaksi. Pääset tarjoamaan priimaa, sillä Vesivekin kattoturvatuotteet ovat edistyksellisen kehitystyön tulosta ja ne valmistetaan omassa Orimattilan tehtaassamme. Tuotteiden lisäksi asennustyö ja toimitusketju ovat omissa rukkasissamme, joten asiakkaalla on vain yksi yritys vastaamassa koko rakennusprojektista. Tiedämme, että asiakkaat arvostavat tapaamme toimia. Asiakastyytyväisyys on tällä hetkellä 97 %.

Olet erittäin hyvä. Tulet vielä paremmaksi.

Työ vaatii rakennusteknistä tietämystä ja aiemmasta työskentelystä ammattilaisasiakasryhmien kanssa voi olla etua. Sinulle on luontaista itseohjautuva, pitkäjänteinen ja tavoitteellinen tapa tehdä töitä. Työssä on oltava järjestelmällinen, jotta pienet palaset pysyvät kohdillaan, ja toisaalta ymmärrettävä isoja kokonaisuuksia. Kyllä vaan, sinun pitää olla erittäin hyvä, mutta ei suinkaan valmis: Vesivekin koko tiimi on tukenasi ja Korkean paikan leirillämme asiantuntemuksesi viimeistellään huippuunsa.

Tarjolla kuivaa, mutta kunnollista seuraa.

Vesivekillä olet osa ammattilaisketjua, joka pelaa takuulla yhteen. Näissä rakennushommissa kaikki, tellingeiltä toimistoon, ovat saman yrityksen palkkalistoilla, joten meininki on mutkatonta. Apua annetaan ja vastaanotetaan hyvällä sykkeellä eikä kaveria, tai asiakasta, jätetä yksin. Markkinajohtajan asenne on meille sitä, että arvostamme työmme jälkeä, mutta pyrimme kehittymään yhä paremmaksi – ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista tinkimättä. Isossa talossa urapolkuja on monipuolisesti tarjolla. Alkaako yhteinen polkumme tästä?  Voit lukea lisää myyjän työstä myös täältä.

Ole yhteyksissä! Takuulla vastataan.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä alla oleva hakulomake!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.