Avoin työpaikka

Haemme rakennuspeltiseppää läntiselle Uudellemaalle

Hakuajan päättymispäivä 31.10.2023
Yhteyshenkilö

Matti Lehtikangas

050 473 3490

Moro! Etsitkö uutta työpaikkaa?

Jos työkalupakkisi sisältää tekevät kädet, skarpin pään sekä halun oppia uutta, jatka ihmeessä lukemista – etsimme Vesivek-kattotiimiimme rakennuspeltiseppiä!

Että peltihommiin Vesivekille? No kerrohan lisää!

Työtehtäviisi kuuluu kattoremonttikohteiden viimeistelytyöt, piipun pellitykset, listoitukset sekä kouruasennukset. Vesivek on ollut etulinjassa viemässä alan työtapoja eteenpäin ja asennustyö tehdään kunnollisilta, koko rakennuksen ympäri kiertäviltä rakennustelineiltä. Ne turvaavat paitsi asentajia, myös asukkaita.

Remontit pyörivät ympäri vuoden ja tekevälle työtä riittää. Tukenasi on kokenut asennustiimi sekä työnjohto ja huominen on tiedossa. Työmaat sijaitsevat oman toimipisteen toiminta-alueella, joten kyseessä ei ole keikkatyö vaan pääset yöksi kotiin.

Palkka on aina miehen mittainen, ja se kilahtaa ajallaan tilille. Isossa firmassa osaaville tekijöille riittää myös vastuuta ja etenemismahdollisuuksia.

Meillä ei ole herroja eikä narreja, vaan kaikkien työpanos on yhtä arvokas. Asiakkaiden palautteesta, tekemisen meiningistä sekä työn jäljestä ollaan ylpeitä.

Okei, ketä te etsitte?

Me etsimme sinua, mikäli olet tottunut siihen, että leipä tulee pöytään tekemällä töitä ja toimeen tartutaan oma-aloitteisesti. Sinulla on hyvä olla kokemusta peltisepän töistä, toki annamme työtehtäviisi perehdytyksen. Eniten arvostamme kuitenkin tekeviä käsiä, fyysistä kuntoa ja työmoraalia.

Kuorma-autokortti katsotaan suureksi eduksi.

Miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

Me turvaamme suomalaisia koteja ja kiinteistöjä kestämään täkäläiset kelit. Siinä riittää työmaata, joten haemme porukkaamme uusia tekijöitä ympäri Suomen.

Vesivek on kasvanut 40 vuodessa pienestä pirkanmaalaisesta remonttifirmasta Pohjoismaiden suurimmaksi toimijaksi. Olemme reilu ja luotettava rakennusalan työpaikka, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ilman turhia pönötyksiä ja pokkurointeja. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa.

Työllistämme tällä hetkellä jo yli 700 ihmistä!

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä alla oleva hakulomake! Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos.

Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta täyttämällä alla oleva hakemus. Emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.