Avoin työpaikka

Haemme sovellus­asiantuntijaa

Hakuajan päättymispäivä 18.02.2024
Yhteyshenkilö

Tuomas Vepsäläinen

040 729 0544

Tehtävä ja mitä se edellyttää?

Vastuullasi on ERP-toiminnanohjaus- ja CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmän koordinoinnista vastaaminen yhdessä muun IT-tiimin ja liiketoimintojen pääkäyttäjien kanssa. Toimit järjestelmien teknisenä pääkäyttäjänä ja vastaat niiden toimivuudesta, kehityksestä yhdessä kumppanimme ja konsernin tietohallinnon kanssa. Pääset osallistumaan myös muihin digikehityshankkeisiin.

Toimit ketterästi eri sidosryhmien välillä ja pystyt muuntamaan liiketoiminnan tarpeet teknisiksi vaatimuksiksi. Järjestelmäkumppaniyhteistyö on sinulle tuttua ja osaat määritellä teknisiä vaatimuksia tarpeiden mukaan.

Työpisteesi tulee olemaan konsernin hallinnossa Pirkkalassa, työtehtäviin voi sisältyä satunnaisesti matkustamista konsernin eri toimipisteissä ja yhteistyökumppanien luona.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa ICT-koulutusta (AMK) tai vastaavaa
  • Kokemusta ERP- ja CRM-järjestelmistä
  • Kokemus muista ICT-järjestelmistä lasketaan eduksi
  • Liiketoimintaprosessien ymmärrystä
  • Kokemusta ICT-järjestelmäkehitystyöstä, sovellusasiantuntijan tehtävistä, projektityöskentelystä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
  • Oikeanlaista asennetta, joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä
  • Tiimityöskentelykykyä sekä oma-aloitteista ja itsenäistä otetta

Miksi hakea Vesivekille?

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn Vesivek-konsernissa sekä rennot ja mukavat työkaverit. Pääset mukaan jatkuvasti kehittyvään työympäristöön sekä kehittymään omalla asiantuntija-alueellasi.

Me Vesivekillä kunnioitamme toisiamme ja kohtaamme ihmiset ihmisinä. Teemme merkityksellistä työtä parempien kotien puolesta ja omaamme uniikin yrityskulttuurin, joka näkyy aidosti arjessamme.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Lähetä hakemuksesi 18.2.2024 mennessä täyttämällä alla oleva hakulomake.

Lisätietoja: Tuomas Vepsäläinen, CIO puhelimitse 9.2 klo 8:30-9:30 ja 15.2 klo 9:00-10:00, 040-7290 544 tai sähköpostitse tuomas.vepsalainen@vesivek.fi, lisätietoa Vesivek konsernista www.vesivek.fi

HLRE Holding–konserni (asiakas- ja markkinointiviestinnässä käytetään yleisesti nimitystä Vesivek-konserni) on pien- ja rivitalokiinteistöjen katto- ja salaojasaneerauksiin sekä sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden tuotekehitykseen, valmistukseen, myyntiin ja asennukseen keskittyvä toimija. Konserni toimii Suomessa ja Ruotsissa Vesivek-brändillä.

HLRE Holding –konsernilla on vuoden 2024 tammikuussa 16 toimipistettä Suomessa ja kolme Ruotsissa. Konsernin pääkonttori ja peltiprofiilitehdas sijaitsevat Pirkkalassa ja sadevesijärjestelmien sekä kattoturvatuotteiden tuotekehitys ja valmistus sekä yritysmyynti Orimattilassa. Konsernin asiakkaina on muun muassa kuluttaja-asiakkaita, asunto-osakeyhtiöitä, rakennusliikkeitä ja julkisyhteisöjä.

Vesivek suojaa rakennuksia yli 40 vuoden kokemuksella asentamalla niihin turvallisia kattoja, sadevesijärjestelmiä ja salaojia.