Avoin työpaikka

Vi söker en yrkeskunnig inom byggbranschen som en taksäkerhetsexpert till Jakobstad/Karleby

Hakuajan päättymispäivä 23.06.2022
Yhteyshenkilö

Kim Kattil

044 770 3469

Sakkunnig inom taksäkerhet hos Vesivek?

Till din arbetsbild hör granskning och rapportering av taksäkerhet för allmänna-, husbolags- m.fl. storobjekt i din region samt försäljning av Vesiveks taksäkerhetsprodukter. För att sköta arbetet framgångsrikt förutsätts kunskap inom byggbranschen, tidigare erfarenhet inom respektive proffssegmentet samt kännedom av kundkretsen anses som en merit. Det krävs ett långsiktigt, ändamålsenligt och modigt grepp för att sköta expertkundkretsen. Arbetet är mobilt, du kontaktar och träffar mycket människor. Ett självständigt arbete ger dig frihet att formulera din tidtabell och arbetsdag på egen hand. Att lyckas i uppgiften förutsätter att du är flitig och planmässig samt har bra kommunikationsberedskaper för att hitta de rätta taksäkerhetslösningarna till kunden.

Tuffa krav? Absolut, men för den rätta personen ligger också möjligheterna för karriär och inkomst på den tuffaste nivån.

I början av anställningsförhållandet tryggar vi en viss lönenivå och med framgångsrikt arbete kan du nå riktiga toppinkomster. Vi introducerar dig till din uppgift. Du blir en del av vår intensiva takskyddsexpertteam, som stöder och uppmuntrar dig i ditt arbete. Du har också möjligheten att utveckla dig själv och gå vidare med växten av företaget. Vi erbjuder dig stödet av Finlands största aktör och branschens föregångare. Egen produktion och produktutveckling erbjuder dig marknadens bästa produkter och experter samt en enastående arbetsmiljö.

Jag blev intresserad! Vad gör jag nu?

Intervjuerna inleds redan under ansökningstiden och platsen tillsätts genast när vi hittar rätt person! Ansök alltså redan nu genom att fylla i ansökningsblanketten!

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.