Avoin työpaikka

Vi söker en person för utbildning till taksäkerhetsexpert

Hakuajan päättymispäivä 31.03.2023

Byggarbetsplats med den bästa utsikterna över Vasa.

Det är något särskilt fint med att kunna arbeta på taken på stadens största byggnader och viktigaste landmärken samt utbilda andra för jobbet. Det är inte konstigt att Vesiveks experter på att arbeta på höjden är uppskattas högt av kunder, kollegor och människorna på gatan. Kraven för jobbet är höga men det är också fördelarna.

Unik byggarbetsplats och uppgift.

Vesiveks paket med taksäkerhetslösningar är det enda i sitt slag på den finska marknaden. Tjänsten du erbjuder kunden omfattar kartläggning av fastighetens säkerhet, produktinstallationer, användarutbildning och lagstadgade periodiska besiktningar. I ditt arbete rör du dig på en mängd olika höga platser och till viss del även i snyggt inomhusarbete. Dina arbetsområden är stora projekt som offentliga byggnader och husbolag.

Du kan ärligt tro på det du säljer.

De tjänster som säljs är inte bara nödvändiga utan också lagstadgade. Egentligen säljer du inte, utan du löser kundernas problem så att de vill att du löser ännu fler av deras problem. Det du erbjuder är förstklassigt, Vesiveks taksäkerhetsprodukter är resultatet av ett avancerat utvecklingsarbete och tillverkas i vår egen fabrik i Orimattila. Utöver produkterna ligger installationsarbetet och leveranskedjan i våra egna händer, så kunden har endast ett företag som ansvarar för hela byggprojektet. Vi vet att våra kunder uppskattar vårt sätt att arbeta. Kundnöjdheten är för närvarande 97 %.

Du är väldigt bra. Du blir ännu bättre.

Tjänsten kräver byggtekniska kunskaper och tidigare arbete med professionella kundgrupper kan vara meriterande. Ett självstyrt, långsiktigt och målinriktat arbetssätt är naturligt för dig. Man måste vara systematisk i sitt arbete, så att de små bitarna hålls på plats och å andra sidan måste man förstå stora helheter. Ja, du måste vara väldigt bra men du behöver inte vara redo: Hela Vesiveks team stödjer dig och under vår utbildning fulländas din expertis till sin spets.

Vi erbjuder på torrt men ordentligt sällskap.

Hos Vesivek är du en del av en team med experter som samarbetar smidigt. I dessa byggjobb är alla, från byggnadsställningar till kontoret, på lönelistan hos samma företag så stämningen är okomplicerad. Hjälp ges och tas emot med gott hjärta och ingen lämnas ensam. För oss är marknadsledarens attityd att vi uppskattar resultatet av vårt arbete men vi strävar efter att utvecklas till att bli ännu bättre – utan att kompromissa med människors och miljöns välbefinnande. I ett stort företag finns det en mängd olika karriärvägar tillgängliga. Börjar vår gemensamma väg här?

Ta kontakt! Vi svarar garanterat.

Intervjuerna inleds redan under ansökningstiden och platsen tillsätts genast när vi hittar rätt person! Ansök alltså redan nu genom att fylla i ansökningsblanketten!

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.