Avoin työpaikka

Etsimme sinua: Taloushallinnon assistentti

Hakuajan päättymispäivä 28.02.2022
Yhteyshenkilö

Susanna Kumpulainen

044 774 6076

Etsimme sinua: Taloushallinnon assistentti

Sytytkö siitä, että työssäsi ei ole kahta samanlaista päivää?

Olisiko sinulle oikea juttu sellainen, missä päivä vie mennessään? Siihen kuuluisi muun muassa osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, osana tiimiä asiakkaiden puheluihin ja sähköposteihin vastaamista, viestinvaihtoa konsernin eri yksiköiden vastuuhenkilöiden kanssa ja heidän tukemistaan arjessa.

Et siis kavahda rutiineja, mutta et stressaannu siitä, että rutiinit keskeytyvät tavalla tai toisella säännöllisesti. Siinä tapauksessa, meillä Vesivekillä olisi tarjota sinulle vertaansa vailla oleva työpaikka konsernimme päätoimipaikassa Pirkkalassa!

Millaista Vesivekillä on?

Olemme omanlaisemme rakennusalan yritys, jossa kunnioitetaan ja kohdataan ihmiset ihmisenä. Teemme merkityksellistä työtä parempien kotien puolesta. Omaamme uniikin yrityskulttuurin, joka näkyy aidosti arjessamme, meillä on niin siistiä, että se tarttuu!

Jotta hommasta nauttii, toivomme jengiimme ennen kaikkea johdonmukaista, energistä ja oma-aloitteista taloushallinnon asiantuntijaa, jolla on ainakin muutaman vuoden käytännön kokemus taloushallinnon osa-alueista, eritoten osto- ja myyntilaskujen käsittelystä ja mielellään rakennusalalta. Meillä on käytössä taloushallinnon järjestelmänä Unit 4, emmekä laita pahaksi, jos sinulla on järjestelmästä kokemusta. Oleellista kuitenkin, että sinulla olisi jotain taloushallinnon järjestelmäkokemusta ja palavaa halua oppia uutta.

Tarkemmin sanottuna tarvitsemme:

 • Osto- ja myyntilaskujen käsittelijää
 • Asiakaspalvelijaa puhelinvaihteeseen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Vähintään kolmen vuoden työkokemusta ostolaskujen käsittelystä, mielellään rakennusalalta.
 • Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.
 • Oma-aloitteellisuutta
 • Kykyä nopeatempoiseen työhön
 • Tiimityötaitoja
 • Rohkeutta tarttua puhelimeen

Arvostamme lisäksi:

 • englannin ja ruotsin kielen taitoa
 • arvonlisäverotuntemusta

Miksi hakea Vesivekille?

Vesivekin taloushallinnon asiantuntijana pääset osaksi ammattitaitoista, sitoutunutta, hyvähenkistä ja pippurista taloushallinnon tiimiä. Pääset osana tiimiä mukaan osto- ja myyntilaskutusprosessien kehittämiseen. Olemme vahvasti kasvava yhtiö ja mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseenkin on siis luvassa.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta!

Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.02.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö, Susanna Kumpulainen +358 44 774 6076 tai susanna.kumpulainen@vesivek.fi. Soittoajat arkisin 13.30-16.30

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.