Avoin työpaikka

Haemme varastotyöntekijää Keravalle

Hakuajan päättymispäivä 20.07.2023
Yhteyshenkilö

Jere Murto

044 792 1124

Haemme Keravan toimipisteellemme iltapakkaajaa / varastotyöntekijää

Työ käsittää kattoremonttityömaille menevien kuorma-autojen pakkaamista sekä muuta varastotyötä. Työaika noin 12.00–20.00. Kokemus Hiab-nosturin käytöstä on hyödyksi, muttei pakollinen, koska annamme tehtävään tarvittavan perehdytyksen. C-kortti on plussaa. Tarjoamme hyvälle tyypille asiallisen palkan sekä reilun ja kannustavan työyhteisön, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.

Okei, no miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Meillä on tekemisen meininki Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti kehitykseen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

– Me välitämme toisistamme Meillä on reilu meininki, koska olemme samanarvoisia. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä hakulomake!
Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos.

Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta täyttämällä alla oleva hakemus. Emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.