Avoin työpaikka

Haemme yksikönjohtajaa Poriin

Hakuajan päättymispäivä 06.02.2023

Asenne, Tahto ja Vastuu. Miltä kuulostaisi päästä osaksi nämä arvot jakavaa ammattilaisjoukkoa?

Sytytkö tavoitteellisista ja aktiivisista viikoista ihmisten kanssa? Oletko asioihin tarttuva, aloitteellinen ja hahmotat kokonaisuuksia? Vietkö asioita eteenpäin asiakasta ja ammattilaisia kuunnellen? Etsitkö työtä, joka oikeasti palkitsee tekijänsä?

Siinä tapauksessa, meillä olisi tarjota sinulle vertaansa vailla oleva työpaikka!

Että töihin Vesivekille? No kerrohan lisää!

Olemme Suomen johtava ränni- ja katto- ja salaojaremonttien toteuttaja sekä rakennusalan reiluin, luotettavin ja vaativin työnantaja – varsinainen Karhuryhmä. Ehkä tiesitkin, että työllistämme ympäri Suomen jo lähes 700 ihmistä!

Olemme kasvaneet 40 vuodessa pienestä pirkanmaalaisesta remonttifirmasta Pohjoismaiden suurimmaksi toimijaksi. Näin nopea kasvu on mahdollista vain oikeiden ihmisten avulla.

Millaista Vesivekillä on olla töissä?

Me ei turhaan jäykistellä tai käytetä aikaa byrokratian rakentamiseen. Sen sijaan keskitymme olennaiseen – olemaan markkinajohtaja ja alan paras työpaikka. Markkinajohtajuus edellyttää, että tuote on priimaa. Meillä tuotteet valmistetaan firman omissa tehtaissa Pirkkalassa tai Orimattilassa ja asennetaan oman porukan voimin. Vuosittaisen tutkimuksemme mukaan jopa 96 % asiakkaistamme ovat työmme lopputulokseen tyytyväisiä.

Mutta annetaan yksikönjohtajan tehtävää hoitavan Laurin kertoa ajatuksiaan:

”Parasta tässä työssä on se, että on iso joukko ammattilaisia ympärillä. Saan energiaa ja voimaa siitä, että tapahtuu paljon ja ihan parasta on se, kun porukka onnistuu. Siitä energiasta kasvaa luottamus, että me selviämme mistä vaan. Se auttaa etsimään ratkaisuja lannistumatta vastoinkäymisistä.

Pääosa yksikönjohtajan työstä on nimenomaan ihmisten kanssa lähellä olemista ja ratkaisujen hakemista. Nautin siitä, että päivittäin pääsen etsimään ratkaisuja. En itse päätä kaikkia vaan porukka ottaa vastuuta, kun sitä heille antaa.

Yhdessä toimiminen lähtee arvoistamme. Ihmisten kanssa työskentely vaatii paljon onnistuakseen ja juuri se, että saan olla osa tätä porukkaa antaa minulle erityisen merkityksen työlle.”

– Lauri Viitavaara, yksikönjohtaja, Vesivek Oulu

Mitä odotamme sinulta?

  • Odotamme sinulta kykyä useamman toiminnon samanaikaiseen johtamiseen. Arvostamme kokemusta jonkun isomman toiminnon tai yksikön vetämisestä. Porin yksikkö työllistää alkavalla tilikaudella n. 30-35 henkilöä.
  • Odotamme sinulta myös systemaattista työskentelyotetta ja kykyä kehittää yksikön toimintaa suunnitelmallisesti yhdessä henkilöstön kanssa

Tarjoamme sinulle:

Vesivek-yksikönjohtaja pääsee aidosti johtamaan liiketoimintaa olosuhteissa, jossa on vallan ja vastuun tasapaino.

Tarjoamme yrittäjän mahdollisuudet ilman isoja riskejä. Yksikönjohtaja vastaa liiketoiminnasta kokonaisuudessaan ja tukenaan hänellä on myyntipäällikkö myynnissä sekä markkinajohtajan resurssit kaikille osa-alueille. Esim. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, henkilöstön koulutus ja johtamisen tuki.

Miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Meillä on tekemisen meininki
Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti kehitykseen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä
Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

– Me välitämme toisistamme
Meillä on reilu meininki, koska olemme samanarvoisia. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa. Tekemiseen puututaan vasta, jos hommat eivät etene, ja silloinkin opastaen ja tukien.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt! Myy itsesi meille!

Lisätietoja antaa Aluejohtaja Marko Koskela, puh. 040 550 2167

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.