Avoin työpaikka

Haemme yksikönjohtajaa Turkuun

Hakuajan päättymispäivä 28.02.2021
Yhteyshenkilö

Juha Hyväri

050 307 2260

Morjesta, harkitsetko uusia peliliikkeitä urallasi?

Sytyt tavoitteellisista ja aktiivisista viikoista ihmisten kanssa? Etsit työtä, joka oikeasti palkitsee tekijänsä? Jengiä ympärillesi, joka on paljon enemmän kuin työyhteisö?

Siinä tapauksessa, meillä olisi tarjota sinulle vertaansa vailla oleva työpaikka!

Jaahas, no millaista Vesivekillä on olla töissä?

Me ei kuljeta kovat kaulassa (koska ne likaantuu) tai käytetä aikaa byrokratian rakentamiseen, sillä meillä on kädet täynnä muita rakennushommia. Mutta annetaan yksikönjohtajan tehtävää hoitavan Laurin kertoa ajatuksiaan:

”Parasta tässä työssä on se, että on iso joukko ammattilaisia ympärillä. Saan energiaa ja voimaa siitä, että tapahtuu paljon ja ihan parasta on se, kun porukka onnistuu. Siitä energiasta kasvaa luottamus, että me selviämme mistä vaan. Se auttaa etsimään ratkaisuja lannistumatta vastoinkäymisistä.

Pääosa yksikönjohtajan työstä on nimenomaan ihmisten kanssa lähellä olemista ja ratkaisujen hakemista. Nautin siitä, että päivittäin pääsen etsimään ratkaisuja. En itse päätä kaikkia vaan porukka ottaa vastuuta, kun sitä heille antaa.

Yhdessä toimiminen lähtee arvoistamme. Ihmisten kanssa työskentely vaatii paljon onnistuakseen ja juuri se, että saan olla osa tätä porukkaa antaa minulle erityisen merkityksen työlle.”

– Lauri Viitavaara, yksikönjohtaja, Vesivek Oulu

Okei, no miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Meillä on tekemisen meininki
Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti kehitykseen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä
Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

– Me välitämme toisistamme
Meillä on reilu meininki, koska olemme samanarvoisia. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa. Tekemiseen puututaan vasta, jos hommat eivät etene, ja silloinkin opastaen ja tukien.

Tarjoamme sinulle:

Vesivek-yksikönjohtaja pääsee aidosti johtamaan liiketoimintaa olosuhteissa, jossa on vallan ja vastuun tasapaino.

Tarjoamme yrittäjän mahdollisuudet ilman isoja riskejä. Yksikönjohtaja vastaa liiketoiminnasta kokonaisuudessaan ja tukenaan hänellä on myyntipäällikkö myynnissä sekä markkinajohtajan resurssit kaikille osa-alueille. Esim. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, henkilöstön koulutus ja johtamisen tuki.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt!

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

Olemme Suomen johtava ränni- ja kattoremonttien toteuttaja sekä rakennusalan reiluin, luotettavin ja vaativin työnantaja – varsinainen Karhuryhmä. Ehkä tiesitkin, että työllistämme ympäri Suomen jo lähes 700 ihmistä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.