Nuori, tule Vesivek-asentajaksi ja hanki samalla rakennusalan tutkinto!

Toiveissa varma työpaikka kesät talvet, kelpo palkka hyvintehdystä työstä sekä mahdollisuus samalla hankkia rakennusalan koulutus? Tässä mahdollisuutesi. Aikaisempaa kokemusta alasta ei tarvita, oikea asenne ratkaisee.

Vesivek on Suomen johtava ränni- ja kattoremonttien toteuttaja. Haluamme antaa ahkerille ja tekeville nuorille mahdollisuuden päästä käytännön työn kautta kiinni ammattiin ja polun edetä työelämässä. Nyt etsimme sopivia tekijöitä Nurmijärven asennustiimiimme ja tarjoamme samalla mahdollisuuden opiskella työn ohessa oppisopimuksella Talonrakennusalan ammattitutkinto.

 

Työtä ympäri vuoden

Kunnia-asiamme on tarjota takuuvarma työ tekevälle ympäri vuoden. Huominen on tiedossa, roolit ja työporukka ovat selkeät ja saat työtehtäviisi aina perusteellisen perehdytyksen.

 

Hyvä palkkaus

Palkka on miehen mukainen ja kyvykkäille tekijöille riittää myös vastuuta ja mahdollisuuksia kasvavassa yrityksessämme.

 

Talonrakennusalan ammattitutkinto

Mahdollisuus työn ohessa suorittaa oppisopimuksella Talonrakennusalan ammattitutkinto yhteistyökumppanimme TTS:n ohjauksessa. TTS Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain n. 8 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi.

 

Työyhteisö vailla vertaa

Meillä ei ole herroja eikä narreja, kaikkien työpanos on arvokas. Yrityksen perustajalla ja toimarilla Kimmolla on asentajatausta, mikä näkyy työolosuhteisiin panostamisena. Työtäsi arvostetaan ja turvallisuuden eteen tehdään kaikki mahdollinen. Olemme ottaneet käyttöön telineet putoamissuojauksena ensimmäisenä kattoremonttiyrityksenä. Lue lisää työturvallisuudesta Vesivekillä.

Millaista meillä on töissä?

Työilmapiirimme hakee vertaistaan: aamupuurot kokoonnutaan syömään porukassa ennen työpäivän alkua, mikä ruokkii työntekijöiden nälän lisäksi heidän keskinäisiä suhteitaan. Koulutamme työntekijöitämme ja vastaamme heidän toiveisiinsa nopeasti. Pidämme huolen, että tiedämme, mitä tekijöillemme kuuluu.

Titteleillä ei ole merkitystä, koska hommia tehdään samalta viivalta yhdessä toisia tukien. Tulet huomaamaan jo ensimmäisenä työpäivänäsi, miten suuri merkitys kaikkien tekijöidemme muodostamalla yhteisöllisyydellä on. Kaikki tämä heijastuu suoraan asiakkaisiimme, joista jopa 97 % suosittelee meitä.

Tyytyväiset työntekijämme

Katso mitä työntekijämme sanovat meistä

Janne, asentaja

”Mieluisa työ motivoi tulla joka päivä töihin”

Timo, asentaja

”Meillä on hyvä meininki ja semmoinen joukkuehenki kaikilla”

Aamupuuro

”Me olemme samanarvoisia”