Voita ilmainen ränniremontti

Pyydä tarjous ja voita ilmainen sadevesijärjestelmäremontti.

Arvonta suoritetaan 19.2.2019-12.5.2019 välisenä aikana tehtyjen tarjouksien kesken. Lue tarkemmat arvonnansäännöt täältä.

Voit pyytää tarjouksen myös soittamalla 019 425 2102 (arkisin klo 8-18). Kaikkien tarjouksen saaneiden kesken arvotaan ilmainen ränniremontti.

Viime vuoden voittajat

Viime vuoden arvonnassa onni suosi Päivi Lemströmiä Mikkelissä. Katso videolta, kuinka Vesivekin Arsi Hämäläinen yllätti Lemströmin pariskunnan mukavalla uutisella.

Pyydä tarjous

Vesivek ARVO – kestää vuosikymmenestä toiseen

Jos etsit kestävää ja helppohoitoista ränniä, valitse Vesivekin Arvo. Se on polttomaalatusta alumiinista valmistettu, markkinoiden ainoa raidaton ja ruostumaton ränni.

vesivek_arvo_video

Valitse ARVO – markkinoiden kestävin ja kaunein ränni

Vesivekin talvietu!

Jos tilaat katto- tai ränniremontin nyt, ja sovit asennuksen 2019 tammi-maaliskuulle, tarjoamme sinulle 6 kk korottoman ja kuluttoman talviedun. Eli lasku saapuu vasta puolen vuoden kuluttua remontin valmistumisesta. Laskun saapuessa voit päättää, maksatko remontin kerralla pois täysin kuluttomasti, vai hyödynnätkö Laatutilimme tarjoaman rahoituksen ja maksat sinulle sopivissa erissä.

Talvietutarjous on voimassa 31.3.2019 saakka tai niin kauan kuin talviasennuksia riittää. Tarjous koskee kuluttaja-asiakkaita ja edellyttää hyväksyttyä Laatutili-talvietuhakemusta.