Voita sähkömersu veloituksetta käyttöösi kolmeksi vuodeksi - markkinointiarpajaisten säännöt

 

 1. Markkinointiarpajaisten järjestäjät: Vesivek Oy sekä Vesivek Salaojat Oy, Jasperintie 273, 33960 Pirkkala
 2. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat tilanneet pientalon katto- tai salaojaremontin 17.7.2023 – 30.11.2023. Tilatun katto- tai salaojaremontin verollinen minimiarvo tulee olla 12 000 euroa. Arvontaan osallistuvat vain maksetut remontit ja remontit, joille on haettu ja myönnetty Vesivek-rahoitus. Jos kuluttaja peruuttaa tilatun remontin kuluttajasuojalain 14 päivän peruutusoikeuteen tai muuhun syyhyn vedoten, myös osallistuminen arvontaan raukeaa. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, tai muilla tahoilla, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 3. Arvonnan kohteena on kymmenen Mercedes-Benz EQA -täyssähköautoa kolmen vuoden veloituksettomalla käyttöoikeudella. Lataussähkö jää käyttäjän itsensä maksettavaksi samoin kuin vakuutusmaksut. Lisäksi auton haltija maksaa itse käyttövoimaveron ja mahdolliset muut viranomaismaksut. Voittajalla ei ole autoon lunastusoikeutta kolmen vuoden käyttöoikeuden jälkeen.
 4. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
 5. Arvonta suoritetaan siten, että jokaisen Vesivek-yksikön toimialueelta löytyy yksi voittaja. Toimialueet ovat seuraavat: Nurmijärvi, Kerava, Oulu, Seinäjoki+Vaasa, Jyväskylä, Pirkkala, Turku, Pori, Joensuu, Kuopio+Mikkeli. Lisäksi arvonta suoritetaan niin, että jokaiseen kampanjakuukauteen kohdistuu kaksi voittoa: 2/heinäkuu, 2/elokuu, 2/syyskuu, 2/lokakuu, 2/marraskuu. Kaikkien kuukausien arvonta suoritetaan kuitenkin yhdellä kertaa 4.12.2023. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tilauksia ei hyväksytä arvontaan.
 6. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 7. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 8. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan kommentteja, haastattelua, valokuvia ja videoita markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta maantieteellisesti ja ajallisesti rajoittamattoman ajan.
 9. Mikäli voittaja ei voi syystä tai toisesta suostua kohtiin 7 ja 8, järjestäjällä on oikeus arpoa voittaja uudestaan.
 10. Järjestäjä maksaa arpajaisveron.
 11. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 12. Erityisesti huomioitavaa on myös se, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.