Voita ilmainen kattoremontti

Pyydä tarjous ja voita ilmainen kattoremontti.

Arvonta suoritetaan 5.1.2019-12.5.2019 välisenä aikana tehtyjen tarjouksien kesken. Lue tarkemmat arvonnansäännöt täältä.

Voit pyytää tarjouksen myös soittamalla 019 425 2102 (arkisin klo 8-18). Kaikkien tarjouksen saaneiden kesken arvotaan ilmainen peltikattoremontti.

Viime vuoden voittajat

Viime vuoden arvonnassa onni suosi oululaisia Pirkko ja Hannu Hökkää. Katso videolta kuinka heidät yllätettiin viime viime vuonna.

Pyydä tarjous
vesivek_video

Kattoremontin voi tehdä mihin vuodenaikaan tahansa. Talviasennuksessa on monia etuja.

Mitä tehdä kun vuotaa?

Vesivek Vuotopäivystys auttaa, kun katto vuotaa. Tarkastamme tilanteen, suoritamme tarvittavat ensisuojaukset ja sovimme jatkosta. Soita 019 425 2102. Numero palvelee vuorokauden ympäri, jokaisena viikonpäivänä.

LUE LISÄÄ

Vesivekin talvietu!

Jos tilaat katto- tai ränniremontin nyt, ja sovit asennuksen 2019 tammi-maaliskuulle, tarjoamme sinulle 6 kk korottoman ja kuluttoman talviedun. Eli lasku saapuu vasta puolen vuoden kuluttua remontin valmistumisesta. Laskun saapuessa voit päättää, maksatko remontin kerralla pois täysin kuluttomasti, vai hyödynnätkö Laatutilimme tarjoaman rahoituksen ja maksat sinulle sopivissa erissä.

Talvietutarjous on voimassa 31.3.2019 saakka tai niin kauan kuin talviasennuksia riittää. Tarjous koskee kuluttaja-asiakkaita ja edellyttää hyväksyttyä Laatutili-talvietuhakemusta.

Talvi on hyvä aika kattoremontille

Ilman kosteusprosentti on talvella alhaisempi, lisäksi routa suojaa pihaasi ja istutuksia. Lumikaan ei haittaa, sillä poistamnme sen katolta remontin aluksi. Rakennamme katon säältä suojaan yhdessä päivässä, varsinainen remonttityö on valmis kahdessa päivässä. Sinä voit asua normaalisti kotonasi sen ajan.

LUE LISÄÄ KATTOREMONTISTA TALVELLA