Vesivekin talvietu!

Jos tilaat katto- tai ränniremontin nyt, ja sovit asennuksen 2019 tammi-maaliskuulle, tarjoamme sinulle 6 kk korottoman ja kuluttoman talviedun. Eli lasku saapuu vasta puolen vuoden kuluttua remontin valmistumisesta. Laskun saapuessa voit päättää, maksatko remontin kerralla pois täysin kuluttomasti, vai hyödynnätkö Laatutilimme tarjoaman rahoituksen ja maksat sinulle sopivissa erissä.

Talvietutarjous on voimassa 21.12.2018 saakka tai niin kauan kuin talviasennuksia riittää. Tarjous koskee kuluttaja-asiakkaita ja edellyttää hyväksyttyä Laatutili-talvietuhakemusta.

 

Pyydä tarjous ränniremontista

Nyt on hyvä aika laittaa rännit kuntoon ensi kevättä varten. Kun sadevesijärjestelmä on kunnossa, ei ole pelkoa, että sulamisvedet valuvat kodin rakenteisiin aiheuttaen vauriota.

 

Pyydä tarjous kattoremontista

Talvi on erinomainen aika tehdä kattoremontti. Vesivekin kattoasiantuntija tulee paikan päälle tarkistamaan kattosi kunnon ja antaa tarjouksen remontista, jos korjaustarpeita ilmenee. Käynti on ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään.

Rännit kuntoon kevättä varten

Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Suuretkaan sulamisvedet eivät keväällä aiheuta vaaraa, kun valitset sadevesijärjestelmäksi Arvon. Sen vedenjohdatuskyky on maksimaalinen. Muotoilunsa ansiosta se ei raidoitu ja polttomaalattu alumiinen materiaali takaa sille 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

LUE LISÄÄ RÄNNIREMONTISTA

Talvi on hyvä aika kattoremontille

Ilman kosteusprosentti on talvella alhaisempi, lisäksi routa suojaa pihaasi ja istutuksia. Lumikaan ei haittaa, sillä poistamnme sen katolta remontin aluksi. Rakennamme katon säältä suojaan yhdessä päivässä, varsinainen remonttityö on valmis kahdessa päivässä. Sinä voit asua normaalisti kotonasi sen ajan.

LUE LISÄÄ KATTOREMONTISTA
vesivek_video

Kattoremontin voi tehdä yhtä hyvin mihin vuodenaikaan tahansa. Talviasennuksessa on myös monia etuja.