Voita ilmainen kattoremontti

Pyydä tarjous ja voita ilmainen kattoremontti.

Arvonta suoritetaan 5.1.2019-12.5.2019 välisenä aikana tehtyjen tarjouksien kesken. Lue tarkemmat arvonnansäännöt täältä.

Voit pyytää tarjouksen myös soittamalla 019 425 2102 (arkisin klo 8-18). Kaikkien tarjouksen saaneiden kesken arvotaan ilmainen peltikattoremontti.

Viime vuoden voittajat

Viime vuoden arvonnassa onni suosi oululaisia Pirkko ja Hannu Hökkää. Katso videolta kuinka heidät yllätettiin viime viime vuonna.

Pyydä tarjous
vesivek_video

Kattoremontin voi tehdä mihin vuodenaikaan tahansa. Talviasennuksessa on monia etuja.

Mitä tehdä kun vuotaa?

Vesivek Vuotopäivystys auttaa, kun katto vuotaa. Tarkastamme tilanteen, suoritamme tarvittavat ensisuojaukset ja sovimme jatkosta. Soita 019 425 2102. Numero palvelee vuorokauden ympäri, jokaisena viikonpäivänä.

LUE LISÄÄ

Maksa remontti laskulla tai erissä

Yksi lasku OP:n kautta pitkällä maksuajalla (30 pv) tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää Laatutilin tarjoaman joustavan lainan hyödyt ja edut. Lainan myöntää OP.

Talvi on hyvä aika kattoremontille

Ilman kosteusprosentti on talvella alhaisempi, lisäksi routa suojaa pihaasi ja istutuksia. Lumikaan ei haittaa, sillä poistamnme sen katolta remontin aluksi. Rakennamme katon säältä suojaan yhdessä päivässä, varsinainen remonttityö on valmis kahdessa päivässä. Sinä voit asua normaalisti kotonasi sen ajan.

LUE LISÄÄ KATTOREMONTISTA TALVELLA