UKK

Asentajan palkkaus ja työehdot Vesivekillä (TES)

Vesivek rekrytoi katto-, ränni- sekä salaoja-asentajia jatkuvalla haulla. Tarjoamme ympärivuotisen työn, alan edelläkävijän työvälineet ja kilpailukykyisen palkan. Sovellamme rakennusalan työntekijöiden työehtosopimusta (TES).

Palkka on tekijänsä mittainen

Palkkaus on tuntiperusteinen ja tekijänsä mittainen. Eli sen suuruus määräytyy kokemuksen, ammattitaidon sekä työn jäljen mukaan. Ahkeruudella ja oikealla asenteella pääsee hyviin ansioihin, lisäksi isossa yrityksessä tekevälle tyypille löytyy myös etenemismahdollisuuksia.

Asentajan työ on ympärivuotista ulkotyötä. Yksiköistä tehdään remontteja noin 80 kilometrin säteellä. Kohteet vaihtelevat, ja joskus työpäivät venyvät kohteen vaativuuden mukaan.

Tekevä asenne ratkaisee

Asentajat saavat työhönsä perehdytyksen, ja käytännöt opitaan työmaalla ja kokeneen tiimin hellässä huomassa. Alan koulutus on eduksi (esimerkiksi rakennusalan tutkinto), mutta ei missään nimessä ehdoton edellytys. Tärkeämpää on oikea asenne. Ajokortti on näissä hommissa hyvä omata.

Asentajien työtä arvostetaan ja heidän turvallisuudestaan välitetään aidosti. Mm. kattoasennukset tehdään rakennuksen ympäri kiertäviltä rakennustelineiltä sekä nosturin avustuksella.

Asentajat saavat käyttöönsä laadukkaat työvaatteet. Yrityskulttuuriimme kuuluvat yhteiset aamupuurot, minkä lisäksi monilla tiimeillä on yhteisiä vapaa-ajan harrastuksia.