Vesivek salaojaremontti alle viikossa

Salaojaremontin tärkein tavoite on talon kivijalan eli sokkelin kuivattaminen, sen hengittävyyden varmistaminen sekä sade- ja sulamisvesien ohjaaminen oikeaan paikkaan. Näin estetään kosteuden pääsy kodin alapohjarakenteisiin, missä se saattaa aiheuttaa home- ym. vaurioita sekä vakavia sisäilmaongelmia. Salaojaremontin seurauksena talon arvo sekä elinkaari kasvaa.

Salaojayksiköllämme on vuosikymmenien kokemus siitä, miten salaojaremontti tulee hoitaa. Laadun ytimessä on kolme tekijää: Omat asentajat ja kalusto, tarkkaan harkittu asennuskonsepti sekä kattava sopimus ja dokumentaatio. Näin pystymme tekemään salaojaremontin keskimäärin vain 3-5 päivässä laadukkaasti, kun perinteisesti siinä on totuttu menevän aikaa jopa useita viikkoja.

 

 

Nopea ja huolellinen remontti

Salaoja-yksikkömme tekee vain salaojitusta, ei maanrakennusta. Siinä on vissi ero. Salaojaremontti ei ole pelkkää ojankaivuuta, vaan sisältää monia teknisesti vaativia työvaiheita. Huonosti tehty salaojitus voi olla kodille jopa haitallinen. Vuosikymmenien aikana asennusprosessi on viilautunut huippuunsa ja siksi remontti on nopeasti ohi loppusiivouksia myöten. Meille on myös tärkeää huomioida talonne pihamaa huolellisesti muun muassa istutusten, laatoitusten ym. osalta.

 

Omat asentajat ja kalusto takaavat parhaat takuut

Haluamme luvata sinulle asiakkaana priimaa asennuslaatua, ja sen tiedämme saavamme vain omilta asentajilta. Laatu ja aikataulut pitävät, kun asennus tehdään täysin omilla resursseilla ja aina yhtäjaksoisesti loppuun saakka ilman alihankkijoita. Omien asentajien työnjäljestä on helppo mennä takuuseen. Annamme työllemme 5 vuoden asennustakuun ja 30-vuoden putkistotakuun, jotka ovat alan parhaimmat.

 

Selkeä sopimus ja kattava dokumentaatio

Vesivek-salaojaremontti sisältää kaiken (pl. kalliotyöt ja muut ennalta arvaamattomat työt). Ennen remonttia saat salaojituksen kunnosta kuntoraportin, joten päätöksiä ei tarvitse tehdä mutu-tuntumalla. Samoin kaikki remontin työvaiheet kuvataan ja raportoidaan. Sinulla on näin mustaa valkoisella salaojituksesta esim. kiinteistön myyntitilanteessa.

Varaa maksuton kuntotarkastus

Otamme yhteyttä ja sovitaan sitten sopiva ajankohta maksuttomalle kuntotarkastukselle. Tarkastuksen perusteella voimme tehdä kiinteähintaisen urakkatarjouksen salaojaremontista, mikäli sille todetaan tarvetta.

Sokkelin kuntotarkastus

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysyttävää? Ota yhteyttä