Vesivek salaojaremontti alle viikossa

Salaojaremontin tärkein tavoite on talon kivijalan eli sokkelin kuivattaminen, sen hengittävyyden varmistaminen sekä sade- ja sulamisvesien ohjaaminen oikeaan paikkaan. Näin estetään kosteuden pääsy kodin alapohjarakenteisiin, missä se saattaa aiheuttaa home- ym. vaurioita sekä vakavia sisäilmaongelmia. Salaojaremontin seurauksena talon arvo sekä elinkaari kasvaa.

Salaojayksiköllämme on vuosikymmenien kokemus siitä, miten salaojaremontti tulee hoitaa. Asennusprosessimme on viilaantunut aikojen saatossa huippuunsa – siksi pystymme tekemään omakotitalon salaojaremontin keskimäärin vain 3-5 päivässä huippulaadulla.

Lisäksi kaikki tarjouksen pyytäneet (aikavälillä 1.11.2021 – 27.2.2022) osallistuvat ilmaisen remontin arvontaan!

 

Nopea ja huolellinen remontti

Salaoja-yksikkömme tekee vain salaojitusta, ei maanrakennusta. Siinä on vissi ero. Salaojaremontti ei ole pelkkää ojankaivuuta, vaan sisältää monia teknisesti vaativia työvaiheita. Huonosti tehty salaojitus voi olla kodille jopa haitallinen. Vuosikymmenien aikana asennusprosessi on viilautunut huippuunsa ja siksi remontti on nopeasti ohi loppusiivouksia myöten. Meille on myös tärkeää huomioida talonne pihamaa huolellisesti muun muassa istutusten, laatoitusten ym. osalta.

 

Parasta laatua kodillesi

Lupaamme priimaa asennuslaatua. Meillä on täysin omat asentajat ja emme käytä lainkaan alihankkijoita, joten et maksa välikäsille. Laatu ja aikataulut pitävät, kun asennus tehdään täysin omilla resursseilla. Laadun takaamme markkinoiden parhailla takuilla (5-vuoden asennustakuu, 30-vuoden putkistotakuu). Vesivekin salaojaremontin hinta-laatusuhde on huippuluokkaa.

 

Selkeä sopimus ja kattava dokumentaatio

Vesivek-salaojaremontti sisältää kaiken (pl. kalliotyöt ja muut ennalta arvaamattomat työt). Ennen tarjousta saat kirjallisen salaojien kuntoraportin, jolla mm. varmisetetaan onko salaojaremontille tarvetta. Kaikki salaojaremontin työvaiheet kuvataan ja raportoidaan, jotta sinulla on talonomistajana mustaa valkoisella salaojaremontista esimerkiksi kiinteistön myyntitilanteessa.

Varaa maksuton arviointi

Otamme yhteyttä ja sovitaan sitten sopiva ajankohta maksuttomalle kuntoarviolle. Arvion perusteella voimme tehdä kiinteähintaisen urakkatarjouksen salaojaremontista. Lisäksi kaikki tarjouksen pyytäneet (aikavälillä 1.11.2021 – 27.2.2022) osallistuvat ilmaisen remontin arvontaan!

Sokkelin kuntotarkastus

Kysyttävää? Ota yhteyttä