RST-sadevesikaivon mitoitus- ja asennusohjeet

Tältä sivulta löydät kaiken suunnittelutyössäsi tarvittavan tiedon Vesivekin RST-sadevesikaivosta.

 

RST-sadevesikaivon tekniset tiedot

  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sadevesikaivo on viimeistelty ja tyylikäs tuote, jota voidaan käyttää samoissa paikoissa kuin muovista sadevesikaivoa.
  • Sadevesikaivo sopii erityisesti asfaltoitavaan pihaan sekä muihin paikkoihin, joissa muovikaivo ei kestä tai ei muuten sovi julkisivukuvaan. Käytetään esimerkiksi kouluissa, teollisuuslaitoksissa ja muissa julkisissa ja runsaasti liikennöidyissä tiloissa.
  • Ulkohalkaisija on 295 mm, ja lähtöputki voidaan tehdä joko Ø 89 mm tai Ø 102 mm putkesta, jolloin lähtöputki menee tiiviisti joko joustavan sadevesiputken tai 110 mm viemäriputken sisälle.
  • Saatavilla erilaisia sihtiosia ja varaus sulanapitokaapelille.
RST-sadevesikaivon tekniset tiedot

Tiedostopankki

Vesivekin tiedostopankista löydät tuotteiden sertifikaatit, varmennustodistukset, määräykset, tuotetakuut ja huolto-ohjeet helposti samasta paikasta.

Oletko jo lukenut nämä artikkelit?

Vesivekin erikoisosaaminen mahdollisti vaativan parvekevedenpoistoasennuksen Hyvinkäällä

Vesivek toimitti hyvinkääläiseen kerrostaloon parvekevedenpoistojärjestelmän poikkeuksellisesti jälkiasennuksena. Vuonna 2014...

Vesivek turvaa Finlaysonin alueen City View -kattokävelyreitin

Suomen ensimmäinen kattokävely sijoittuu Tampereen Finlaysonin alueen historiallisten rakennusten katoille. Tampereen ikonisia...

Taysin kattoturva ajan tasalle

Julkisissa, isoissa kiinteistöissä kattoturvalle asetetaan erityisen suuret vaatimukset. Tiloissa liikkuvien ihmismassojen turvallinen...

Vesivekin kädenjälki näkyy Kansiareenan katoilla

Rakennuttajana ja myös osaomistajana Kansiareena hankkeessa toimii SRV. Vesivek on SRV:n pitkäaikainen yhteistyökumppani ja toimittaa sekä asentaa myös Kansiareenalle runsaan määrän erilaisia tuotteita.

Haluatko lisätietoja teknisestä tuesta tai jättää tarjouspyynnön?