PITKÄN IÄN SALAISUUS.

Kunnon katto ja toimivat salaojat suojaavat kotitaloa vuosikymmenten ajan.

Katot

Katot

Vesivek-kattoremontti tapahtuu ripeästi, yhtäjaksoisesti ja turvallisesti. Kaikki katollasi urakoivat miehet ovat Vesivekin omia, paikallisia asentajia, joiden työlle myönnämme viiden vuoden takuun.

Rännit

Rännit

Yli 40 vuoden aikana on asennettu rännimetri jos toinenkin. Lippulaivamme on markkinoiden ainoa raidaton, saumaton ja ruostumaton Arvo-kouru. Kaiken lisäksi se näyttää hyvältä.

Kattoturva

Kattoturva

Tikkaat ja lumiesteet valmistetaan Orimattilan tehtaallamme. Ne on omalla tuotekehitysosastolla Suomen säihin suunniteltu ja VTT:n testeissä huipuiksi todettu.

Salaojat

Salaojat

Salaojaremontti ei ole pelkkää ojankaivuuta. Ja siinä voidaan mennä ojasta allikkoon, jos työ tehdään väärin. Salaojayksiköillämme on vuosikymmenten kokemus hyppysissään, luota siihen.

LEHDISTÖTIEDOTE 26.5.2023

Vesivek tehostaa käynnistää tehotarkastukset henkilöstönsä ja alihankkijoidensa keskuudessa varmistaakseen asbestipurku-urakoiden turvallisuuden.

PITKÄN IÄN SALAISUUS.

Kunnon katto ja toimivat salaojat suojaavat kotitaloa vuosikymmenten ajan. Vesivekin remontti on huoleton paketti, jossa tuotteet, työt ja takuut pysyvät tukevasti yksissä rukkasissa.

PITKÄN IÄN SALAISUUS.

97 % asiakkaistamme suosittelee Vesivekiä. Miksi?

Aikatauluista ei lipsuta.

Aikatauluista ei lipsuta.

Täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia. Luvatuista aikatauluista on helppo pitää kiinni, koska emme ole riippuvaisia alihankkijoista.

Katolla varsinkaan ei lipsuta.

Katolla varsinkaan ei lipsuta.

Otimme ensimmäisenä alan toimijana käyttöömme rakennustelineet kattoremonteissa. Omaksi, asiakkaiden ja kaikkien kulkijoiden turvaksi.

Paikalliset tekijät.

Paikalliset tekijät.

Olemme kaikki Vesivekin palkkalistoilla ja tunnemme toisemme. Tutun kaverin kanssa työt sujuu, ja niin sujuu kommunikointikin. Myös asiakkaan suuntaan.

Kotimaiset tuotteet.

Kotimaiset tuotteet.

Suomalainen katto vaatii Avainlipun arvoiset, suomalaiset tuotteet. Ja kun tuotteet vielä valmistaa itse, niitä voi myydä ja asentaa rinta rottingilla.

Kierrätys huipussaan

Kierrätys huipussaan

Tuomme materiaalit tullessamme ja viemme purkujätteet lajiteltuna pois. Jätteistä kierrätämme yli 95 %. Piha jää siistiksi ja turhilta ajomatkoilta vältytään.

Kunnon takuut.

Kunnon takuut.

On helppoa mennä takuuseen omien tehtaiden tuotteista ja omien asentajien työn jäljestä. Asennuksella on 5 vuoden takuu ja pisin tuotetakuu on 60 vuotta.

Vesivek suojaa kiinteistösi ulkopuoliselta kosteudelta

Suomen säissä ei heppoiset rakenteet kestä. Tulevaisuudessa talvet muuttuvat leudommiksi ja sateet rankemmiksi, eli rakennusten kosteusrasitustaso tulee vain kasvamaan. Kunnon katto sekä toimiva sadevesi- ja salaojajärjestelmä suojaavat kiinteistöäsi kosteutta sekä sen tuomia riskejä vastaan.

Varmista ettei kosteus pesiydy kiinteistöösi, tilaa Vesivekin veloitukseton katon, sadevesijärjestelmän tai salaojien kuntoraportti.

Katto vuotaa, kellari tulvii? Soita meille!

Vesivekin vuotopäivystys auttaa, kun katto vuotaa tai vesi tulvii kellariin. Kiirehdimme paikalle, tarkastamme tilanteen, annamme tarvittavan ensiavun ja sovimme jatkosta. Soita 019-425 2218. Numero palvelee vuorokauden ympäri, jokaisena viikonpäivänä.

Katto vuotaa, kellari tulvii? Soita meille!

Vastuullinen vinkkeli rakennushommiin

Me Vesivekillä uskomme, että tekemisistään pitää kantaa vastuu. Vastuu on iso sana, mutta se lähtee pienistä asioista, omasta itsestä, työkavereista, jokaisesta lapion iskusta työmaalla. Onhan sillä loppupeleissä iso merkitys, että jokainen Vesivek-remontti tehdään mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä sekä niin, että lopputulos on kestävä ja palvelee käyttäjäänsä pitkään.

 

Ei rampata, eikä roskata.

Tuomme materiaalit tullessamme ja viemme purkujätteet lajiteltuina mennessämme, jätteestä kierrätykseen menee yli 95 %. Piha jää siistiksi ja turhilta ajomatkoilta vältytään.

 

Ei pudota, eikä pudotella.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Telineet ja nosturit tekevät remonteista turvallisempia sekä meille että talon asukkaille.

 

Arvostamme oman työn jälkeä.

Vesivekin tuotteet valmistetaan sen omissa tehtaissa. Tiedämme, että tuotteemme ovat priimaa. Totta kai kohtelemme niitä hyvin.

 

Takuulla vastataan.

Emme sysää vastuuta alihankkijoille, niitä meillä ei edes ole. Reagoimme palautteeseen nopeasti – erityisesti jos toiminnastamme löytyy parannettavaa.

Minusta kasvaa puu

Metsä sitoo runsaasti ilman hiilidioksidia ja on siten merkittävä tekijä ilmastonmuutoksen torjumisessa. Vesivek on mukana Apulanta-yhtyeen Minusta kasvaa puu -hankkeessa ja jakaa asiakkailleen koivun siemeniä. Istutathan siemenet hyvään maahan ja annat niille vettä? Yhdessä meistä kasvaa metsä.

Minusta kasvaa puu

Paikallista palvelua ympäri Suomen, ympäri vuoden.

14 toimipistettämme palvelevat noin 80 km säteellä. Salaojaremontteja teemme kartassa oranssilla merkityissä yksiköissä. Omat tehtaamme ovat merkitty sinisellä ja ne sijaitsevat Pirkkalassa ja Orimattilassa.

KATSO PAIKALLISET YHTEYSTIEDOT

Tilaa Vesivekin uutiskirje sähköpostiisi

Saat hyödyllistä tietoa ja ilmaisia vinkkejä oman kiinteistösi kunnossapitoon!

Uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.