VALITSE REMONTTI. VOITA REMONTTI.

Pyydä tarjous katon, rännien tai salaojien remontista. Voit voittaa valitsemasi remontin ilmaiseksi.

Kattoremontti

40 vuoden aikana kehitetty rakennustelineiltä tehtävä, nosturiavusteinen kattoasennus takaa turvallisen ja laadukkaan remontin. Teräsprofiilit tulevat suoraan omalta tehtaaltamme Pirkkalasta, juuri Sinun kattosi mitoille räätälöitynä.

Rännit

Markkinoiden kestävimmät rännit ja kattoturvatuotteet tulevat suoraan tehtaaltamme Orimattilasta. Jos etsit kestävää ja helppohoitoista ränniä, valitse markkinoiden ainoa raidaton ja ruostumaton Vesivekin Arvo.

Kattoturvatuotteet

Turvallinen ja toimiva katto vaatii oikein mitoitetut lumiesteet sekä kattokulkutiet. Vesivek on ollut vahvasti mukana kattoturvatuotteiden RT-kortiston sekä kansallisten laatustandardien kehityksessä. Lisäksi tuotteidemme laatua valvotaan kattavilla VTT:n testeillä.

Salaojat

Salaojaremontti on kiinteistön tärkeimpiä mutta myös vaativimpia remontteja. Vesivekin salaojayksiköillä on vuosikymmenien kokemus siitä, miten homma tulee hoitaa. Laadun takaavat omat asentajat ja kalusto, tarkkaan harkittu asennuskonsepti sekä kattava sopimus ja dokumentaatio.

Pyydä tarjous

VALITSE REMONTTI. VOITA REMONTTI.

Pyydä tarjous katto-, ränni- tai salaojaremontista, ja voit voittaa valitsemasi remontin ilmaiseksi.

LUE LISÄÄ

Mitä tehdä kun katto vuotaa?

Vesivek Vuotopäivystys auttaa, kun katto vuotaa. Tarkastamme tilanteen, suoritamme tarvittavat ensisuojaukset ja sovimme jatkosta. Soita 019 425 2102. Numero palvelee vuorokauden ympäri, jokaisena viikonpäivänä.

LUE LISÄÄ

Pidä huolta katostasi!

Tiesitkö, että jos katto pettää huollon laiminlyönnistä johtuen, vakuutus ei korvaa kuluja.

 

Katolla on käyttöikänsä

Katon huonosta kunnosta kertoo mm. vuodot, ummehtunut haju, halkeamat ja kasvustot katolla. Katon käyttöikä on harvoin yli 40 vuotta. Jos kattoremontista on yli 30 vuotta aikaa, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkastamaan katon kunto. Ajoissa teetettynä remontti tulee halvemmaksi kuin vaurioiden jo ilmettyä.

 

Tarkista katon kunto säännöllisesti

Katon kuntoa tulisi tarkkailla säännöllisesti: Tarkistaminen keväisin ja syksyisin paljastaa ongelmakohdat ajoissa, ennen kuin pahempaa vahinkoa alkaa syntyä. Katteen, rännien, läpivientien ja kiinnitysten tarkistamisen lisäksi muista käydä välikatolla. Varmista lisäksi katon kulkuteiden sekä lumiesteiden kunto.

 

Pyydä paikalle kattoasiantuntija

Jos olet epävarma kattosi kunnosta, pyydä Vesivekin kattoasiantuntija paikan päälle. Käynti on ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Jos korjaustarpeita ilmenee, saat samalla tarjouksen remontista.

Työturvallisuuden tiennäyttäjä

Työturvallisuuden tiennäyttäjä

Vesivek otti käyttöön vuoden 2018 alussa telineasennuksen työturvallisuuden maksimoimiseksi. Asiakkaamme ja työntekijämme ansaitsevat remontin, jossa työturvallisuus on hoidettu parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää
Millaista meillä on töissä?

Millaista meillä on töissä?

Vesivekin työilmapiiri hakee vertaistaan: mm. aamupuurot kokoonnutaan syömään porukassa ennen työpäivän alkua. Kannustamme ja autamme jokaista kehittymään; panostamme vahvasti koulutukseen ja vastaamme työntekijöidemme toiveisiin nopeasti. Titteleillä ei ole meillä merkitystä, koska hommia tehdään samalta viivalta yhdessä toisia tukien.

Lue lisää

Miksi valita Vesivek ja 100 % kotimainen toimitus?

Meiltä saat yhden katon alta, avaimet käteen periaatteella, markkinoiden laadukkaimmat tuotteet sekä sertifioidun asennuksen. Emme käytä alihankkijoita, mikä takaa turvallisen ja sujuvan remontin sekä mielenrauhaa kaikissa tilanteissa.

Sertifioitu asennus, pitkät takuut

Sertifioitu asennus, pitkät takuut

Markkinoiden ensimmäinen sertifioitu asennus takaa laadukkaan lopputuloksen. Annamme asennuksellemme 5 vuoden takuun.

Aina paikalliset pojat

Aina paikalliset pojat

Asennuksen suorittavat aina omat, paikalliset ja ammattitaitoiset asennusmiehemme.

97 % asiakkaistamme suosittelee

97 % asiakkaistamme suosittelee

Tyytyväiset asiakkaamme ovat parhaita suosittelijoitamme. Lue asiakkaidemme kokemuksia.

Vesivekin vuodet

Vesivekin 40-vuotinen taival pienestä rännejä asentavasta yrityksestä alansa markkinajohtajaksi on vaatinut monia isoja ja rohkeitakin päätöksia.

Lue lisää Vesivekin vuosista täältä

Tilaa DIGI VINKKELI sähköpostiisi

Saat hyödyllistä tietoa ja ilmaisia vinkkejä oman kiinteistösi kunnossapitoon!

Uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.