Poistumiskaaren jatkon mitoitus- ja asennusohjeet

Tältä sivulta löydät kaiken suunnittelutyössäsi tarvittavan tiedon Vesivekin poistumiskaaren jatkosta.

 

Poistumiskaaren jatkon tekniset tiedot

  • Tikkaan nousukorkeuden ylittäessä 8 metriä on tikkaat varustettava turvakiskolla tai selkäkaarilla. Vakiomallisesta nousuturvakiskosta irrottautuminen tapahtuu katon reuna-alueella eli putoamisvaarallisella alueella, mikä on aina riski.
  • Vesivekin kehittämän poistumiskaaren jatkon avulla käyttäjä voi siirtyä turva-alueelle ennen nousukiskosta irrottautumista.
  • Jatkokiskon pituus on 2–3 metriä, se on lyhennettävissä/jatkettavissa tarpeen mukaan.
  • Kisko kiinnitetään kattosiltaan ja sen päätyyn asennetaan vaunueste.
  • Nousukiskojärjestelmän käyttäjän maksimipaino varusteineen on 120 kg. Järjestelmää saa käyttää yksi käyttäjä kerrallaan 6 m matkalla.
  • Nousukisko on testattu ja hyväksytty SFS-EN 353-1:2014 + A1:2017 vaatimusten mukaan. Vesivekin nousukiskojärjestelmän osia ei saa käyttää yhdessä muiden valmistajien osien kanssa.
Poistumiskaaren jatkon tekniset tiedot

Tiedostopankki

Vesivekin tiedostopankista löydät tuotteiden sertifikaatit, varmennustodistukset, määräykset, tuotetakuut ja huolto-ohjeet helposti samasta paikasta.

Oletko jo lukenut nämä artikkelit?

Vesivekin kädenjälki näkyy Kansiareenan katoilla

Tampereen kaupunkikuvaa ja infrastruktuuria kehitetään ja rakennetaan tällä hetkellä kovaa vauhtia. Maan tasolla loppusuoralla...

Paljastiko luminen talvi puutteet katon kiinnityspisteissä?

Viime talvena lumenpudottajia näkyi katoilla tiuhaan, ympäri Suomen. Ja monessa kiinteistössä samalla havaittiin, että katolla on...

Vesivek turvaa Finlaysonin alueen City View -kattokävelyreitin

Suomen ensimmäinen kattokävely sijoittuu Tampereen Finlaysonin alueen historiallisten rakennusten katoille. Tampereen ikonisia...

Kiinteistön putoamissuojauksen suunnittelu

Kiinteistön omistaja on velvollinen huolehtimaan, että kiinteistön putoamissuojausjärjestelmät ja kattoturvallisuus on lain vaatimalla tasolla sekä määräaikaistarkastettu. Samat lait ja asetukset koskevat sekä uusia että vanhoja kiinteistöjä.

Haluatko lisätietoja teknisestä tuesta tai jättää tarjouspyynnön?