Vaijerijärjestelmän mitoitus- ja asennusohjeet

Tältä sivulta löydät kaiken suunnittelutyössäsi tarvittavan tiedon vaijerijärjestelmästä.

 

Vaijerijärjestelmän tekniset tiedot

  • Vaijerijärjestelmä on joissakin tapauksissa vaakakiskoa toiminnallisesti parempi, kun kyseessä on esim. hissikonehuoneen tai iv-konehuoneen seinään kiinnitettävä ratkaisu.
  • Turvaköyden irrotus ja uudelleen kiinnityskerrat minimoituvat ja mahdollistavat katon turvallisen huollon, kun monimuotoisissakin kohteissa käyttäjä voi olla koko ajan kiinni putoamissuojainjärjestelmässä.
  • Vaijerijärjestelmä voidaan kiinnittää seinään, kattosiltaan tai pollareihin. Seinään ja pollareihin kiinnittäminen vaatii kohdekohtaisen suunnittelun, jossa tekninen tuki on avuksi.
  • Vaijerissa liikkuu kiinnityspisteiden yli vapaasti liikkuva kelkka. Voidaan käyttää kahteen suuntaan (paitsi ei tiilikatoilla), mutta ”yliharjan” käytettäessä vaunu ei liiku vapaasti kuin aina 3 m matkan kerrallaan.
  • Myös loivilla katoilla voidaan käyttää kahteen suuntaan, mutta vaunun vapaa liikkuvuus toteutuu aina vain toiseen suuntaan.
  • Toimii jatkuvana kiinnityspisteenä myös monimuotoisissa kohteissa.
Vaijerijärjestelmän tekniset tiedot

Vaijeri seinäkiinnityksellä

Vaijeri kattosillassa

Vaijerijärjestelmä pollareissa

Tiedostopankki

Vesivekin tiedostopankista löydät tuotteiden sertifikaatit, varmennustodistukset, määräykset, tuotetakuut ja huolto-ohjeet helposti samasta paikasta.

Haluatko lisätietoja teknisestä tuesta tai jättää tarjouspyynnön?