Miksi valitsisit Vesivek remontin?

Vesivek on tehnyt remontteja jo yli 40 vuoden ajan. Hoidamme katto- ja ränniremontit ympäri Suomea sekä salaojaremontit useilla paikkakunnilla.

Pyydä tarjous Vesivekiltä, jos arvostat huippulaadukasta asennustyötä ja materiaaleja markkinoiden parhailla takuilla. Kattopellit ja muut materiaalit valmistetaan Pirkkalan ja Orimattilan omilla tehtailla. Näin pystymme varmistamaan mahdollisimman korkean laadun, joka kestää varmasti Suomen olosuhteissa. Meiltä saat lisäksi kiinteähintaisen tarjouksen ilman yllätyskuluja.

 

Nopeutta ja täsmällisyyttä

Täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia – teemme sen minkä lupaamme. Ripeät asennukset perustuvat tarkkaan etukäteissuunnitteluun ja työtehtävien roolitukseen. Siksi remontti on nopeasti ohi ja voit luottaa huippulaadukkaaseen työn laatuun. Materiaalitoimitukset omilta tehtailtamme mahdollistavat toimitukset ilman välikäsiä, jolloin viivästymisiä ei pääse syntymään.

 

Ylivoimaista laatua ja turvallisuutta

Sinulle on turvallista, kun vastuu on yksissä käsissä kaikissa tilanteissa. Suomessa valmistetut ylivoimaiset kattopellit ja muut materiaalit valmistetaan erittäin kovasta ja naarmunkestävästä teräksestä, jolloin uusi kattosi kestää Suomen sääolosuhteissa pitkälle tulevaisuuteen. Siksi meidän on helppo tarjota myös markkinoiden kattavimmat takuut. Vesivekin kehittämä Arvo-kouru on myös markkinoiden ainoa raidoittumaton vesikouru.

Työmaan turvallisuuden varmistavat räystäiden alla kulkevat rakennustelinee, jotka minimoivat vahinkoriskit ja parantavat viimeistelyn laatua.

 

Helppoa ja huoletonta - ilman ylimääräisiä välikäsiä

Pystymme palvelemaan ainutlaatuisella tavalla, kun tuotekehitys, tuotanto- ja palveluketju ovat omissa käsissä. Saat aina pitävän urakkatarjouksen ilman yllätyskuluja. Kattavan palvelun kruunaavat omat paikalliset asentajat ja valtakunnallinen toimipaikkaverkosto.

Vesivekin kattoremonttivideo

VIDEO: Miten kattoremontti tehdään säältä suojaan 1 päivässä?

Kattoremontti

Lue lisää Vesivekin kattoremontista

Ränniremontti

Lue lisää Vesivekin ränniremontista

Salaojaremontti

Lue lisää Vesivekin salaojaremontista

paikallisesti_valtakunnallinen

Paikallisesti valtakunnallinen

Vesivekin paikalliset kattoasiantuntijat palvelevat sinua usealla paikkakunnalla ympäri Suomen. Lähimmän toimipisteemme löydät Yhteystiedot-sivulta tai soittamalla Kattoluuriin.

Yhteystiedot

Kattoremontit ympäri Suomen

Alla on listattu kaikki kunnat, joissa Vesivek tekee kattoremontteja.!