Miksi valitsisit Vesivek-remontin?

Teemme katto- ja ränniremontit ympäri Suomea sekä salaojaremontit useilla paikkakunnilla, yli 40 vuoden kokemuksella. Olemme alan ainoa toimija, jolla koko palveluketju omissa rukkasissa. Kaikki kattotuotteemme valmistetaan Pirkkalan ja Orimattilan omilla tehtailla. Näin varmistamme tasaisen korkean laadun sekä nopeat toimitukset.

Ennen remonttia teemme kohteesta aina kuntotarkastuksen, joka on asiakkaalle maksuton. Jos korjaustarpeita ilmenee, annamme selkeän kokonaistarjouksen. Vesivek-remontti on myös ympäristövastuullinen valinta. Kierrätämme mm. yli 95 % kaikesta rakennuskohteista tulleesta jätteestä.

Vesivek-kattoremontit

Vesivek-kattoremontti sujuu ripeästi, yhtäjaksoisesti ja turvallisesti. Kaikki katollasi työskentelevät miehet ovat Vesivekin omia, paikallisia asentajia, joiden työlle myönnämme viiden vuoden takuun. 

 

Säältä suojaan päivässä

Rakennamme katon aina säältä suojaan, eli uudelle katteelle tai vähintään aluskatteelle, yhden päivän aikana. Ripeät asennukset perustuvat tarkkaan konseptiin ja työtehtävien roolitukseen. Tuomme kaiken materiaalin kohteeseen tullessamme ja viemme jätteet pois mennessämme, joten pihamaasi ei toimi varastona. Rakennustelineet minimoivat vahinkoriskit ja parantavat viimeistelyn laatua.

 

Tuotteet suoraan omilta tehtailta

Materiaalitoimitukset hoituvat omilta tehtailta nopeasti, ilman välikäsiä. Teräspellit profiloidaan Pirkkalan tehtaallamme ja kattotuotteet tulevat omalta Orimattilan tehtaalta. Peltiprofiilien ja kattoturvatuotteiden kestävyyden takana on Vesivekin tuotekehitystiimit, jotka ovat tehneet pitkäjänteistä työtä yli 40 vuoden ajan.

 

57 erilaista rakenneratkaisua

Pinnan alle jäävät rakenteet vaikuttavat katon kestävyyteen yhtä paljon kuin päällepäin näkyvä katto. Vesivekillä on kaikkiaan 57 erilaista tutkittua ja testattua rakenneratkaisua. Näin jokaiselle katolle löytyy oikea tuulettuva ratkaisu, joka kestää sukupolvelta toiselle. Profiilien raaka-aineena on SSAB:n laadukas teräs.

 

Helppoa ja huoletonta - ilman ylimääräisiä välikäsiä

Olemme ainoa toimija, jolla on tuotekehitys, tuotanto- ja palveluketju omissa käsissä. Näin pystymme antamaan kiinteän kokonaistarjouksen sekä toimitusaikataulun ja myös pitämään ne. Omien tehtaiden tuotteille ja omien asentajien työlle tohdimme antaa myös markkinoiden kattavimmat takuut. Ja jos kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakkaalla on kaikissa tilanteissa yksi, selkeä vastuutaho.

Vesivek-ränniremontit

Kun on kyse sadevesien ohjaamisesta, Vesivek on nimensä mukaisesti toiminut alan suunnannäyttäjänä. Lippulaivamme on markkinoiden ainoa raidaton, saumaton ja ruostumaton Arvo-kouru. 

 

Arvo ei ruostu eikä raidoitu

Alumiinisen Arvo-kourun raidattomuuden salaisuus on Arvon muotoilussa, joka estää veden valumisen rännin laitoja pitkin. Alumiini materiaalina on erittäin kestävä ja myönnämmekin Arvolle 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

 

Alan ensimmäinen sertifioitu asennus

Paraskaan tuote ei toimi, jos se asennetaan väärin. Vesivekin tuotteet asennetaan aina omien, paikallisten asentajien toimesta, joiden työlle annamme viiden vuoden asennustakuun. Saimme työllemme sertifioinnin jo vuonna 1996, ensimmäisenä toimijana alalla.

 

Materiaaleissa ei pihtailla

Vesivekin patentoituihin kourunkannakkeisiin ei kelpuuteta mitä tahansa terästä. Materiaalina on mm. autoteollisuudessa käytetty ultrakova erikoisteräs. Materiaali ja optimoitu muotoilu tekee kannakkeista markkinoiden vahvimmat. Teräskouruissa emme tyydy 0,5 mm standardiin, vaan pistämme piirun verran paremmaksi ja käytämme 0,6 mm terästä. 

 

Suomen säihin suunnitellut kattoturvatuotteet

Vesivekin tikkaat ja lumiesteet ovat FI- ja CE-hyväksyttyjä ja laajasti VTT:n testaamia. Kattoturvatuotteissamme on sinkkiä 350 g/m², kun yleisesti käytössä oleva määrä on vain 275 g/m². Vesivekin tuotteet siis kestävät paremmin.

Vesivek-salaojaremontit

Salaojaremontti on kiinteistön tärkeimpiä mutta myös vaativimpia remontteja. Vesivek-salaojaremontin laadun takaavat omat asentajat ja kalusto, tarkkaan harkittu asennuskonsepti sekä kattava sopimus ja dokumentaatio. Siksi Vesivek-salaojaremontti on sinulle ja kodillesi turvallinen valinta. 

 

 

Tarkka asennuskonsepti 

Salaojayksikkömme tekevät vain salaojitusta, eivät maanrakennusta. Siinä on vissi ero. Huonosti tehty salaojitus voi olla kodille jopa haitallinen. Tämä on työtä, joka opitaan vain tekemällä – vuosikymmenien aikana asennusprosessimme on viilautunut huippuunsa. Siten pystymme tekemään omakotitalon remontin keskimäärin 3-5 päivässä.

 

Oma kalusto ja asentajat

Laatu ja aikataulut pitävät, kun asennus tehdään täysin omilla resursseilla ja aina yhtäjaksoisesti loppuun saakka. Omien asentajien työnjäljestä on helppo mennä takuuseen, annamme työllemme 5 vuoden asennustakuun.

 

Kattava sopimus ja dokumentaatio

Vesivek-tarjous sisältää kaiken, ainoastaan kalliotyöt tai muut ennalta arvaamattomat vaiheet laskutetaan lisätyönä. Kaikki remontin työvaiheet kuvataan ja raportoidaan asiakkaalle. Omistajalla on näin mustaa valkoisella salaojituksesta esim. kiinteistön myyntitilanteessa. 

 

 

Kesäkone nopeuttaa talviremontointia

Upouuden Kesäkoneemme avulla talvi on itse asiassa paras aika tehdä salaojaremontti. Kesäkoneen sulattamalta talon seinustalta kaivuutyöt hoituvat keskimäärin 3-4 päivässä, koko remontti jopa viikossa. Muu pihamaa on suojassa roudan ja lumen alla, joten kalusto ei turmele nurmikkoa ja jätä painaumia.

Kattoremontti

Lue lisää Vesivekin kattoremontista.

Ränniremontti

Lue lisää Vesivekin ränniremontista.

Salaojaremontti

Lue lisää Vesivekin salaojaremontista.

Ota yhteys, takuulla vastataan

Paikallista palvelua ympäri Suomen, ympäri vuoden.

14 toimipistettämme palvelevat noin 80 km säteellä. Salaojaremontteja teemme kartassa oranssilla merkityissä yksiköissä.

Yhteystiedot