Salaojaremontti Luodossa

Teemme salaojaremontit Luodossa vuosikymmenien kokemuksella. Ripeä remontti on valmis viikossa.

Salaojaremontti on kiinteistön tärkeimpiä mutta myös vaativimpia remontteja. Vesivekin salaojayksiköillä on vuosikymmenien kokemus siitä, miten homma tulee hoitaa. Laadun ytimessä on kolme tekijää: Omat asentajat ja kalusto, tarkkaan harkittu asennuskonsepti sekä kattava sopimus ja dokumentaatio. Siksi Vesivek-salaojaremontti on sinulle ja kodillesi turvallinen valinta. Tilaa veloitukseton kuntotarkastus tästä.

Luodossa teemme salaojaremontteja mm. näillä alueilla: Bosund, Eugmo ja Furuholmen

 

Omat asentajat ja kalusto

Haluamme luvata asiakkaille priimaa asennuslaatua, ja sen tiedämme saavamme vain omilta asentajilta. Laatu ja aikataulut pitävät, kun asennus tehdään täysin omilla resursseilla ja aina yhtäjaksoisesti loppuun saakka. Omien asentajien työnjäljestä on helppo mennä takuuseen, annamme työllemme 5 vuoden asennustakuun.

 

Tarkkaan harkittu asennuskonsepti

Salaojayksikkömme tekevät vain salaojitusta, eivät maanrakennusta. Siinä on vissi ero. Salaojaremontti ei ole pelkkää ojankaivuuta, vaan sisältää monia teknisesti tarkkoja työvaiheita. Huonosti tehty salaojitus voi olla kodille jopa haitallinen. Tämä on työtä, joka opitaan vain tekemällä – vuosikymmenien aikana asennusprosessimme on viilautunut huippuunsa. Siten pystymme tekemään omakotitalon remontin keskimäärin 3-5 päivässä.

 

Selkeä sopimus ja kattava dokumentaatio

Vesivek-urakka sisältää kaiken, ainoastaan kalliotyöt tai muut ennalta arvaamattomat vaiheet laskutetaan lisätyönä. Ennen remonttia asiakas saa salaojituksen kunnosta kuntoraportin, joten päätöksiä ei tarvitse tehdä mutu-tuntumalla. Samoin kaikki remontin työvaiheet kuvataan ja raportoidaan asiakkaalle. Omistajalla on näin mustaa valkoisella salaojituksesta esim. kiinteistön myyntitilanteessa.

Miksi suurin osa asiakkaista valitsee Vesivek-remontin?

Alan pisin kokemus

Alan pisin kokemus

Salaojaremontti ei ole pelkkää ojan kaivuuta. Kun kivijalan ympäristö kaivetaan auki, täytyy olla selkeä ymmärrys, mitä ollaan tekemässä. Kun näpeissä ja kaivurin ohjaimissa on vuosikymmenten tietämys, voit olla varma, että kotisi on turvallisissa käsissä.

Takuulla vastataan

Takuulla vastataan

Omien asentajien työnjäljestä on helppo mennä takuuseen. Asennustakuu on viisi vuotta ja materiaalitakuu putkistolle 30 vuotta. Asioidessasi pitkäikäisen ja vakavaraisen yrityksen kanssa tiedät, että takuilla on myös katetta.

Vesi veks viikossa!

Vesi veks viikossa!

Pitkälle hiottu toimintamalli sekä omat kalusto- ja henkilöstöresurssit takaavat sujuvan urakan. Jokainen kohde tutkitaan sekä toteutus suunnitellaan huolellisesti etukäteen. Siten pystymme toteuttamaan omakotitalon remontin keskimäärin 3-5 päivässä.

Helppo remontti

Helppo remontti

Sinulla on koko remontin ajan yksi yhteyshenkilö, jonka puoleen kääntyä. Koko urakka kuntoarviosta lopputarkastukseen raportoidaan kirjallisesti, ja tiedotamme aktiivisesti remontin etenemisestä. Ja jos jotain ongelmia ilmenee, sinulla on aina yksi vastuutaho.

Vesivahti Online™

Vesivahti Online™

Vesivahti Online™ on Vesivekin palvelu, jossa salaojajärjestelmään asennettu laite reagoi vedenpinnan nousuun ja lähettää automaattisen hälytyksen. Näin ongelmaan ehditään reagoimaan, ennen kuin tulviva vesi tekee vahinkoa.

Huomioimme ympäristön

Huomioimme ympäristön

Jokainen koti ja piha huomioidaan yksilöllisesti. Pihamaan istutusten, laatoitusten ym. käsittelystä sovitaan asiakkaan kanssa etukäteen. Rakennusjäte hoidetaan pois tontilta asianmukaisella tavalla. Hyvin suunniteltu työ sekä oma kalusto minimoi logistiikan määrän.

Salaojien kuntotarkastus Luoto

Salaojaremonttiin ryhtyminen on iso päätös, joka on helpompi tehdä, kun saatavilla on ajantasainen tieto kiinteistön nykytilanteesta. Kuntotarkastuksessa asiantuntijamme käy kattavasti läpi salaojien ja perustusten kunnon, halutessaan asiakas saa tarkastuksesta kirjallisen ja kuvallisen raportin. Tarkastus sekä raportti ovat asiakkaalle aina veloituksettomia. Jos puutteita löytyy, annamme kokonaistarjouksen korjaustoimenpiteistä. Ja jos kaikki on kunnossa, raportti tuo mielenrauhaa ja toimii dokumenttina terveestä kodista.

Salaojien kuntotarkastus Luoto

Miten Vesivek-salaojaremontti etenee?

Yhteydenotto

Yhteydenotto

Sovitaan sopiva ajankohta veloituksettomalle tarkastuskäynnille. Asiakas voi halutessaan olla mukana tarkastuksessa.

Kuntotarkastus

Kuntotarkastus

Tutkitaan salaojien, sadevesiviemäröinnin ja perustusten nykykunto. Halutessaan tarkastuksesta saa kirjallisen raportin.

Toimenpidesuunnitelma

Toimenpidesuunnitelma

Jos salaojista tai sadevesiviemäröinnistä löytyy puutteita, teemme kirjallisen korjaussuunnitelman sekä Avaimet käteen -tarjouksen.

Remontin toteutus

Remontin toteutus

Asentajamme toteuttavat remontin sovittuna ajankohtana, keskimäärin 3-5 päivässä. Kotona voi asua normaalisiti remontin ajan.

Pihan siistiminen

Pihan siistiminen

Remontin jätteet viedään pois tontilta ja pihamaa siistitään työn jäljiltä. Nurmikon istutus, laatoitus ym. sovitaan asiakaskohtaisesti.

Jälkitarkastus

Jälkitarkastus

Kaikki remontin vaiheet valokuvataan asiakkaalle. Käymme remontin lopputuloksen läpi yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme loppuraportin.

Takuutodistus

Takuutodistus

Laskutamme vasta, kun urakka on valmis. Asiakas saa 5 vuoden asennustakuutodistuksen sekä 30 vuoden materiaalitakuutodistuksen.

Vesivekin Online Vesivahti™ seuraa kotisi salaojajärjestelmän toimintaa 24/7

Online Vesivahti™ on Vesivekin palvelu, jossa salaojajärjestelmään asennetaan vedenpinnan nousuun reagoiva laite. Jos vesi putkistossa nousee epätavallisen korkealle tasolle, Vesivahti lähettää automaattisesti hälytyksen. Pumppukaivon toimintahäiriö tai salaojien tukos voi aiheuttaa mittavat kosteusvahingot. Vesivahti auttaa ennaltaehkäisemään nämä vahingot.

 Vesivekin Online Vesivahti™ seuraa kotisi salaojajärjestelmän toimintaa 24/7

Miksi salaojaremontti on tärkeää tehdä ajoissa?

Salaojaremontti on iso investointi, ja siksi siihen ryhtymistä helposti lykätään. Salaojat eivät myöskään ole näkyvillä, joten niiden huolto- ja tarkastustoimenpiteet helposti unohtuvat. Riskinä on silloin, että toimimattomat salaojat voivat aiheuttaa vahinkoa kodin alapohjarakenteissa pitkään, ennen kuin ongelmat antavat merkkejä itsestään. Siinä vaiheessa kiinteistön muutkin rakenteet ovat jo saattaneet kärsiä, ja remontin hinta voi nousta huomattavasti.

TILAA VELOITUKSETON SALAOJIEN KUNTOARVIO
  • Salaojat kuten muutkin kiinteistön rakenteet vanhenevat, keskimääräinen käyttöikä on 30-40 vuotta.
  • Jos kosteus on ehtinyt vaurioittaa alapohjarakenteita, salaojaremontin lisäksi joudutaan tekemään muitakin korjaustoimenpiteitä.
  • Pahimmillaan kosteuden aiheuttamat home- ym. kasvustot kulkeutuvat sisäilmaan ja voivat aiheuttaa vakaviakin terveysongelmia.
  • Vakuutus ei lähtökohtaisesti korvaa mitään puutteellisen salaojituksen aiheuttamaa vauriota. Alapohjarakenteiden remontit ovat yleensä mittavia urakoita, ja ne jäävät omasta pussista maksettaviksi.

Tee pikatesti kotisi kunnosta

Missä kunnossa kotisi on? Tee pikatesti ja katso tulokset.

Vesivek-salaojaremontin vaiheet

Perustukset kaivetaan auki anturan alapuolelle, sokkeli harjataan puhtaaksi ja rosot tasoitetaan. Sokkelia vasten asennetaan kosteussuluksi patolevy.

Patolevyä vasten asennetaan solusuojamatto. Asennetaan patolevyn suojalista.

Asennetaan suodatinkangas, salaoja- ja sadevesiputkistot, tarkastus- ja rännikaivot sekä perusvesikaivo.

Salaojaputket ympäröidään salaojasoralla.

Asennetaan routaeristeet ja maanpinta muotoillaan. Kaivetaan vedenpoisto.

Tehdään kapillaarisorareunus ja asennetaan puukehykset. Pihamaa siivotaan ja viimeistellään.

Perustusrakenteiden yleisimmät kosteus- ja homevaurioiden syyt:

  1. Pintavesien valuminen rakennukseen
  2. Puutteellinen sadevesijärjestelmä
  3. Pintaveden tunkeutuminen ryömintätilaan ja muihin rakenteisiin
  4. Paineellisen veden tunkeutuminen ryömintätilaan ja muihin rakenteisiin
  5. Veden kapillaarinen nousu rakennuspohjasta rakenteisiin

Asianmukainen salaojitus on tärkein tekijä yllä olevien vaurioiden estämiseksi!

(Lähde: Sisäilmayhdistys ry)

Perustusrakenteiden yleisimmät kosteus- ja homevaurioiden syyt:

Ota yhteys, takuulla vastataan