Laadukas kattoremontti vain muutamassa päivässä

Kattoremontissa rakennamme katon säältä suojaan jo samana päivänä, jona vanha katto puretaan. Koko remontti on ohi vain muutamassa päivässä.

Nosturi ja rakennustelineet varmistavat ripeän kattoremontin, jossa kosteusriski on minimoitu ja työmaan turvallisuus maksimoitu. Pirkkalan tehtaalla valmistetut, sinun katollesi mittatilaustyönä teetetyt kattopellit varmistavat katon kestävyyden vuosikymmenten ajan. Voit asua normaalisti koko remontin ajan ilman huolta.

 

Nopeutta ja täsmällisyyttä

Täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia – teemme sen minkä lupaamme. Ripeät asennukset perustuvat tarkkaan etukäteissuunnitteluun ja työtehtävien roolitukseen. Siksi remontti on nopeasti ohi ja voit luottaa huippulaadukkaaseen työn laatuun. Meidän omat tehtaat mahdollistavat materiaalitoimitukset ilman välikäsiä, jolloin viivästymisiä ei pääse syntymään.

 

Ylivoimaista laatua ja turvallisuutta

Vesivek on tehnyt yli 40 000 kattoremonttia ja yli 200 000 ränni- ja kattoturvatuoteasennusta. Sinulle on turvallista, kun vastuu on yksissä käsissä kaikissa tilanteissa. Suomessa valmistetut ylivoimaiset kattopellit valmistetaan erittäin kovasta ja naarmunkestävästä teräksestä, jolloin uusi kattosi kestää Suomen sääolosuhteissa pitkälle tulevaisuuteen. Siksi meidän on helppo tarjota markkinoiden kattavimmat takuut.

Esimerkiksi Vesivekin kehittämä ARVO-kouru on markkinoiden ainut raidoittumaton kouru, ja saat sille 60-vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Työmaan turvallisuuden varmistavat räystäiden alla kulkevat rakennustelineet, jotka minimoivat henkilövahingot sekä parantavat parempien työskentelyasentojen kautta viimeistelyn laatua.

 

Helppoa ja huoletonta - ilman ylimääräisiä välikäsiä

Pystymme palvelemaan ainutlaatuisella tavalla, kun tuotekehitys, tuotanto- ja palveluketju ovat omissa käsissä. Saat aina pitävän urakkatarjouksen ilman yllätyskuluja. Kattavan palvelun kruunaavat omat paikalliset asentajat ja valtakunnallinen toimipaikkaverkosto.

Vesivekin kattoremonttivideo

VIDEO: Miten kattoremontti tehdään säältä suojaan 1 päivässä?

Pidä huolta katostasi

Tiesitkö että jos katto pettää huollon laiminlyönnistä johtuen, vakuutus ei korvaa kuluja?

 

Katolla on käyttöikänsä

Katon huonosta kunnosta kertoo mm. vuodot, ummehtunut haju, halkeamat, löysät naulat/ruuvit, ruostejäljet ja kasvustot katolla. Katon käyttöikä on harvoin yli 40 vuotta. Jos kattoremontista on yli 30 vuotta, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto. Ajoissa teetettynä remontti tulee halvemmaksi kuin vaurioiden jo ilmettyä.

 

Tarkista katon kunto säännöllisesti

Katon kuntoa tulisi tarkkailla säännöllisesti: tarkistaminen keväisin ja syksyisin paljastaa ongelmakohdat ajoissa, ennen kuin pahempaa vahinkoa ehtii syntyä. Katteen, rännien, läpivientien ja kiinnityksen tarkistamisen lisäksi muista käydä myös välikatolla. Varmista lisäksi katon kulkuteiden sekä lumiesteiden kunto.

 

Pyydä paikalle kattoasiantuntija

Jos olet epävarma kattosi kunnosta, pyydä Vesivekin kattoasiantuntija paikan päälle. Teemme tuhansia kattojen kuntoarviota vuosittain, niistä noin puolet johtaa jonkinasteisiin korjaustoimenpiteisiin. Käynti on ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Jos remontin tarvetta ilmenee, saat samalla tarjouksen remontista.

Pyydä tarjous

Otamme yhteyttä ja sovitaan sitten sopiva ajankohta maksuttomalle kuntoarviolle. Arvion perusteella voimme tehdä kiinteähintaisen urakkatarjouksen kattoremontista, jos sille on tarvetta.